Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens la derby-ul Americii de Sud, Brazilia - Argentina! Meciul a fost suspendat după ce patru jucători ai "Pumelor" au fost acuzaţi că au fentat regulile carantinării

Scandal imens la derby-ul Americii de Sud, Brazilia - Argentina! Meciul a fost suspendat după ce patru jucători ai "Pumelor" au fost acuzaţi că au fentat regulile carantinării
Comentarii

Scene incredibile şi scandal la meciul Brazilia - Argentina, din preliminariile pentru Mondialul din 2022. Partida a fost abandonată.

Scandal imens la derby-ul Americii de Sud, Brazilia - Argentina, din preliminariile CM 2022

Întâlnirea dintre Brazilia şi Argentina, de la Sao Paulo, a fost suspendat după incidente între jucătorii celor două echipe, la doar cinci minute de la începerea meciului. Poliţişti şi reprezentanţi ai Sănătăţii din Brazilia au intrat pe teren pentru a reţine trei dintre jucătorii naţionalei "Albiceleste".

Goal scrie că jucătorii Argentinei s-au opus şi s-a creat un haos pe teren. Scandalul privind carantinarea jucătorilor din naţionala Argentinei a început cu o zi înainte de meci, după ce trei dintre jucători au fost acuzaţi că au fentat regulile carantinării la intrarea în "Ţara Cafelei".

"Ieşim de pe teren!", a strigat Leo Messi către coechipierii săi după cele întâmplate, apoi argentinienii au mers la cabine.

Argentinienii Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Cristian Romero şi Giovani Lo Celso, fotbalişti care vine din Anglia, zonă cu risc ridicat de infectare cu COVID-19 în prezent, au fost acuzţi că au minţit în documentele oficial emise către Brazilia în momentul în care au sosit cu delegaţia naţionalei "Pumelor" pe teritoriul ţării. Oficialii Argentinei au negat acuzele brazilienilor.

Cu două ore înaintea startului de meci, Anvisa, Agenţia Naţională de Sănătate din Brazilia, a emis un comunicat în care a validat acuzaţiile împotriva celor patru fotbalişti argentinieni care joacă în Premier League, ceea ce a dus la cele întâmplate pe gazon, la cinci minute de la startul derby-ului Brazilia - Argentina, care trebuia să se joace la Sao Paulo.

"Suntem în ţară de trei zile. Nu ne-a spus nimeni nimic!", a spus Messi, la capătul incidentelor. Meciul a fost suspendat de către CONMEBOL şi va fi disputat la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Afla mai multe despre: braziliaargentinascandalcovid-19 

viewscnt
Articole similare