Experiențe împreună.
You are here:

Scandal imens pentru un fotbalist de top! Amanta a dat cărţile pe faţă. "E un şobolan!" Ce mesaj i-a dat actualei partenere

Scandal imens pentru un fotbalist de top! Amanta a dat cărţile pe faţă. "E un şobolan!" Ce mesaj i-a dat actualei parteneregalerie foto

Diverse

Internaţionalul englez Kyle Walker (28 de ani), de la Manchester City, este implicat într-un imens scandal după ce o vedetă TV a decis să rupă tăcerea şi i-a dezvăluit partenerei oficiale a acestuia, Annie Kilner, că avea o relaţie cu fotbalistul.

Devenită cunoscută în Anglia după apariţia într-un reality show, Laura Brown (foto jos) a văzut mesajul postat de Kyle Walker pentru iubita sa oficială de Ziua Mamei, iar acela a fost momentul în care a decis să-i trimită acesteia un mesaj.Laura spune că a avut mai multe întâlniri cu Kyle Walker şi că au întreţinut relaţii inclusiv în Bentley-ul acestuia în valoare de peste 200.000 de euro.

Walker şi Annie Kilner au împreună trei copii, fiind într-o relaţie de nouă ani. Starul lui City a fost însă părăsit după ultimele dezvăluiri, iar The Sun notează că acesta a părăsit deja locuinţa conjugală.

În vârstă de 30 de ani, Laura, i-a trimis un mesaj fotomodelului Annie (foto jos) în care a anunţat-o că fotbalistul milionar "e un şobolan". Pentru a dovedi relaţia, aceasta i-a trimis şi poze în care se afla alături de fotbalist chiar din locuinţa lor."Am simţit că el m-a folosit şi s-a ajutat de puterea şi banii lui. Pentru că e un fotbalist bogat, a simţit că mă poate trata cum vrea el.

Într-o seară am decis să fac ceea ce e corect şi să-i spun lui Annie ce făcea Kyle în secret! E mereu amuzant şi se purta frumos cu mine, dar când am aflat că era cu tine şi copiii nu sunt genul acela de fată care să continue să se vadă cu el. Ştiu că sunteţi de mult timp împreună, dar asta nu e o scuză pentru el!"
, i-a dezvăluit Laura Brown unei prietene, conform The Sun.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta