Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal imens! Tyson Fury, investigat pentru dopaj, după victoria cu Wilder. Riscă acum o suspendare uriaşă

Scandal imens! Tyson Fury, investigat pentru dopaj, după victoria cu Wilder. Riscă acum o suspendare uriaşăgalerie foto

Box

Comentarii

Federaţia britanică a declanşat o anchetă şi noul campion al greilor ar putea primi 8 ani de suspendare.

Scandalul a pornit după ce un ziar din Anglia (Sportsmail) a publicat un material în care un fermier a recunoscut că a primit aproape 30 de euro pentru a îi susţine alibiul lui Tyson Fury, depistat pozitiv în 2015 pentru nandrolon.

În 2017, Federaţia britanică i-a acordat lui Fury o pedeapsă retroactivă de doi ani pentru acel test pozitiv, acceptând explicaţia pugilistului că ar fi consumat carne de mistreţ necastrat. Martorul-cheie a fost atunci fermierul Martin Carefoot, care a susţinut că el i-ar fi livrat spre consum carnea lui Fury.

Acum, acelaşi fermier din Lancashire şi-a schimbat declaraţia şi Federaţia de Box din UK a demarat o investigaţie. În acelaşi caz a fost implicat şi vărul lui Tyson Fury, Hughie, pugilist profesionist – şi el s-a bucurat de aceeaşi pedeapsă retroactivă.

Fury a mers direct în pub, în ciuda avertismentelor guvernului privind COVID 19

Fury nu a avut nicio reacţie cu privire la acuzaţiile în cazul de dopaj, dar a stârnit noi controverse după ce a postat fotografii cu el într-un pub, sărbătorind St. Patrick's Day.

Autorităţile făcuseră cu doar câteva ore înainte un apel către cetăţeni să evite locurile aglomerate, mai ales în contextul acestei sărbători deosebit de populare, pentru a evita răspândirea COVID 19.

Afla mai multe despre: fury 

viewscnt
Articole similare