Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Bănie. Doi fotbalişti ai Universităţii Craiova au fost protagoniştii unui conflict

Scandal în Bănie. Doi fotbalişti ai Universităţii Craiova au fost protagoniştii unui conflict
Comentarii

Cristiano Bergodi are un vestiar greu de gestionat. Deşi U Craiova este pe primul loc în Liga 1, cu maximum de puncte după primele cinci etape, fotbaliştii alb-albaştri nu sunt în permanenţă prietenoşi unii cu ceilalţi.

Conform prosport.ro, Bogdan Vătăjelu şi Antoni Ivanov s-ar fi luat la bătaie la un antrenament al Universităţii Craiova. Fundaşul stânga nu s-a impus printre titulari de când a revenit în Bănie, în urmă cu un an. Postul său îi aparţine lui Nicuşor Bancu, căpitanul „leilor”. 

Frustrările s-au acumulat la fotbalistul în vârstă de 27 de ani şi se pare că acesta a intrat în conflict cu mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov. Cei doi s-ar fi luat la harţă în timpului unui antrenament de dinaintea meciului cu FC Viitorul. 

Dacă Vătăjelu a prins pe teren nouă minute în succesul cu Viitorul, scor 4-1, bulgarul nici măcar nu a făcut parte din lotul pe care Cristiano Bergodi l-a deplasat la Ovidiu. Venit în 2019 de la Gaz Metan Mediaş pentru 150 de mii de euro, Ivanov şi-ar dori să plece de la U Craiova.

 

 

 

Afla mai multe despre: craiovavatajeluivanov 

viewscnt
Articole similare