Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Champions League! Kolarov, distrus de propriii fani în timpul meciului cu Porto. Bannerul afişat şi de unde a plecat totul

Scandal în Champions League! Kolarov, distrus de propriii fani în timpul meciului cu Porto. Bannerul afişat şi de unde a plecat totulgalerie foto
Comentarii

Fanii Romei sunt în război deschis cu unul din starurile echipei lui Eusebio Di Francesco, sârbul Aleksandar Kolarov, iar conflictul şi-a derulat un nou episod cu ocazia partidei cu FC Porto, din Champions League, câştigată de romani cu 2-1.

Totul a pornit la sfârşitul lui ianuarie, când AS Roma a remizat pe terenul Atalantei, scor 3-3, după ce a condus cu 3-0. Atunci, ultraşii i-au tras la răspundere pe jucători, iar Kolarov şi Manolas au replicat dur.

A urmat o înfrângere umilitoare pe trenul Fiorentinei, scor 1-7, în Cupa Italiei, iar ultraşii au scris mesaje jignitoare pe casa lui Kolarov din Roma: "Kolarov, abbasa la cresta" (trad. Kolarov, ciocul mic)şi "Kolarov croato" (n.r. Kolarov croat - fundaşul e sârb).

La meciul cu Porto, fanii Romei au dus războiul şi mai departe şi au afişat în peluză un banner jignitor: "Bastardo Kolarov!".



Relaţia dintre Kolarov şi ultraşii romani a fost una cu multe suişuri şi coborâşuri. Fundaşul n-a fost primit foarte bine în momentul transferului din 2017, de la Manchester City, din cauza trecutului său la marea rivală, Lazio, însă în acest sezon părea să-şi fi câştigat iertarea după ce a marcat un gol vital chiar în meciul cu fosta echipă, în victoria obţinută de Roma cu 3-1. Atunci, Kolarov era privit drept un erou, însă n-a trecut mult până când fanii Romei s-au întors din nou împotriva sârbului.


Afla mai multe despre: kolarovliga campionilor 

viewscnt
Articole similare