Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în circuitul ATP! Un arbitru a fost suspendat după ce i-a spus unei copile de mingi că e "foarte sexy"

Scandal în circuitul ATP! Un arbitru a fost suspendat după ce i-a spus unei copile de mingi că e "foarte sexy"

Tenis

Comentarii

Arbitrul de scaun Gianluca Moscarella a fost suspendat de ATP după ce i-a spus unei copile de mingi că e "foarte sexy" şi după ce l-a încurajat pe unul dintre jucătorii care se înfrunatu în meciul pe care îl conducea, informează tennis.life.

Moscarella conducea meciul dintre italianul Enrico Dalla Valle şi portughezul Pedro Sousa, scor 5-7, 6-4, 4-6, din turul al doilea al turneului challenger de la Florenţa.

Cât timp Sousa a fost la vestiare, arbitrul l-a încurajat pe Sousa, adversarul compatriotului său.

"Stai concentrat!" "Hai!", "Două minute şi e gata", "Meciul trebuia să fie 6-1, 6-1, ai avut 45 de mingi de break", "Concentrează-te, te rog!" au fost unele dintre încurajările arbitrului, potrivit unor înregistrări video care circulă pe reţelele de socializare.

În altele, Moscarella i-a adresat cuvinte nepotrivite unei copile de mingi, în vârstă de 13 ani: "Eşti fantastică!", "Foarte sexy!", "Eşti în regulă? E foarte cald. Te simţi înfierbântată? Fizic sau emoţional?".

După apariţia acestor înregistrări, ATP l-a suspendat pe Moscarella.

"Suntem conştienţi de mai multe incidente în care este implicat arbitrul de scaun Gianluca Moscarella în timpul meciului dintre Pedro Sousa şi Enrico Dalla Valle de la turneul challenger de la Florenţa, desfăşurat săptămâna trecută. Moscarella a fost dat afară imediat din turneu când au apărut informaţiile şi o investigaţie completă a fost iniţiată. Între timp, Moscarella a fost suspendat provizoriu din calitatea de oficial ATP până la finalizarea investigaţiei", se arată într-un comunicat al ATP.

Afla mai multe despre: scandal în circuitul atp 

viewscnt
Articole similare