Experiențe împreună.
You are here:

Scandal în Consiliul General al PMB! USR a votat împotriva modernizării stadioanelor şi a bazelor sportive vechi de zeci de ani

Scandal în Consiliul General al PMB! USR a votat împotriva modernizării stadioanelor şi a bazelor sportive vechi de zeci de ani

Fotbal

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, majoritatea consilierilor generali din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in afara de consilierii USR Bucuresti, a aprobat un proiect de hotarare menit sa faciliteze modernizarea bazelor sportive din Bucuresti.

"Desi in sala de consiliu au fost prezenti marele sportiv roman Gica Popescu, consilier al primului ministru si coordonator al organizarii Euro2020, preşedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac precum si presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, toti declarandu-si suportul pentru acest proiect necesar moderniarii infrastructurii sportive din Bucuresti, USR a decis ca politica primeaza in fata initiativelor benefice pentru bucuresteni si nu au aprobat acest proiect", se arată într-un comunicat emis de Primăria Bucureşti. 

Totuşi, au votat "pentru" consilierii partidelor PSD, ALDE, PNL si PMP, cele 35 de voturi fiind suficiente pentru aprobarea proiectului de hotarare.  

La ce se referă proiectul iniţiat de Gabriela Firea? "Nu face altceva decat sa deblocheze procedura de Autorizare a extinderilor bazelor sportive existente in vederea urgentarii executarii lucrarilor de interes public incluse in programul national destinat Campionatului European de Fotbal 2020. Aceste modificari sunt necesare pentru ca infrastructura sportiva actuala (stadioane si baze sportive construite in urma cu zeci de ani) este perimata si necesita modernizari urgente, conform cerintelor europene", mai spun oficialii primăriei.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta