Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Craiova înaintea tranşării luptei la titlu. Portretul lui Sorin Cârţu din centrul oraşului a fost vandalizat de suporteri | FOTO

Scandal în Craiova înaintea tranşării luptei la titlu. Portretul lui Sorin Cârţu din centrul oraşului a fost vandalizat de suporteri | FOTOgalerie foto
Comentarii

O pictură murală amplasată în centrul municipiului Craiova, care îl înfăţişează pe fostul internaţional Sorin Câţu, acum preşedintele CS Universitatea Craiova, a fost vandalizată de suporteri ai echipei FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu.

Fanii au aruncat cu vopsea neagră pe zidul pe care este realizată pictura.

„Ne asumăm ce s-a întâmplat. Nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în oraş. Şi noi când am făcut ceva cu Cristi Neamţu ne-a fost şters de oamenii primăriei. Şi noi când am scris Oblemenco şi Cristi Neamţu pe ziduri la fel de frumos ne-au fost şterse de cei de la primărie. Legedele Craiovei aţâţă lumea în oraş: <Noi suntem Craiova!> De aici pleacă toate scandalurile în oraş şi vor fi scandaluri mari”, a declarat la Pro X Andrei Preda, lider al Peluzei Sud, care susţine FCU Craiova.

Pictura murală cu chipul lui Sorin Cârţu a fost realizată la iniţiativa Peluzei Nord, care susţine CSU Craiova, fiind dezvelită în urmă cu două zile.

Afla mai multe despre: craiovacartusuporteri 

viewscnt
Articole similare