Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în handbal după decizia EHF de a reprograma Final Four-ul Ligii Campionilor. Situaţia inedită în care se află Sagosen, starul lui PSG

Scandal în handbal după decizia EHF de a reprograma Final Four-ul Ligii Campionilor. Situaţia inedită în care se află Sagosen, starul lui PSG

Handbal

Comentarii

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal masculin ar fi trebuit să se dispute la finalul lunii mai, dar EHF a reprogramat evenimentul pentru 22-23 august, la Koln. Decizia a provocat nemulţumire în rândul starurilor din handbalul european.

"Nu are nicio logică. Ne luptăm un sezon întreg ca să ajungem în Final 4, apoi mulţi jucători riscă să nu poată juca, deoarece li se termină contractele în vară şi au semnat cu alte cluburi. Unele echipe pot fi slăbite de anumite plecări, iar altele se pot întări. E absurd”, a declarat Mikkel Hansen, vedeta daneză a lui PSG.

Rasmus Lauge, de la Veszprem, a comentat în aceiaşi termeni decizia: "E o decizie stupidă din multe puncte de vedere. Deşi traversăm o perioadă dificilă a istoriei, asta nu înseamnă că trebuie să recurgem la asemenea decizii proaste”.

Reprogramarea celor de la EHF pune în dificultate mai mulţi handbalişti. Spre exemplu, norvegianul Sander Sagosen, de la PSG, viitoarea adversară a lui Dinamo în Liga Campionilor, ar putea ajunge în Final 4 cu echipa franceză, dar ar trebui apoi să joace pentru cei de la THW Kiel, o altă echipă cotată cu şanse de a câştiga Final 4. Sagosen are contract cu gruparea germană începând cu 1 iulie.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare