Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Turcia! Lăcătuş a izbucnit, a intrat pe teren şi a oprit meciul Stelei. Cât era scorul în momentul în care partida a fost suspendată

Scandal în Turcia! Lăcătuş a izbucnit, a intrat pe teren şi a oprit meciul Stelei. Cât era scorul în momentul în care partida a fost suspendată

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş s-a enervat şi a intrat pe teren în timpul amicalului cu Cekmekoy - liga a treia din Turcia - iar meciul a fost suspendat. Antrenorul Stelei a fost nemulţumit de o decizie luată de arbitri.

Steaua a disputat al doilea amical din cantonamentul din Antalya, însă meciul n-a fost dus la bun sfârşit. În minutul 68, când tabela arăta 1-1, Marius Lăcătuş a pătruns pe teren pentru a le cere socoteală arbitrilor. Antrenorul Stelei s-a enervat la o fază în care unul dintre jucătorii săi a fost faultat dur, dar arbitrul n-a luat nicio decizie.

Enervat, Marius Lăcătuş a pătruns pe teren, s-a certat cu arbitrii şi aceştia au decis să suspende meciul. De altfel, steliştii au protestat şi la golul marcat de Cekmekoy, dintr-un penalty despre care spun că a fost prea uşor acordat: ”Trebuie amintit şi faptul că golul echipei turce a fost marcat în urma unui penalty acordat extrem de uşor. De altfel, ambele formaţii s-au arătat nemulţumite de prestaţia brigăzii de arbitrii care a condus acest amical”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

Golul Stelei a fost marcat de Alex Mărgărit, în minutul 60.



În prima partidă amicală, steliştii s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Tom Tomsk, locul doi în liga secundă din Rusia.

Afla mai multe despre: steauamarius lacatus 

viewscnt
Articole similare