Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în Ucraina după Şahtior - Dinamo Kiev 3-0! Lucescu: "Nu mi-a plăcut asta!" vs. De Zerbi: "N-avem nevoie de lecţii de morală!"

Scandal în Ucraina după Şahtior - Dinamo Kiev 3-0! Lucescu: "Nu mi-a plăcut asta!" vs. De Zerbi: "N-avem nevoie de lecţii de morală!"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a acuzat staff-ul formaţiei Şahtior Doneţk de lipsă de respect după Supercupa Ucrainei.

"Nu mi-a plăcut atmosfera agresivă de la acest joc. Nu mi-au plăcut manifestările de pe teren ale reprezentanţilor staff-ului echipei Şahtior. Nu mi-a plăcut agresivitatea din partea băncii adversarului nostru. Ei fugeau constant de acolo şi strigau ceva în direcţia noastră. Mi se pare că aceasta este o lipsă de respect faţă de echipa noastră, de antrenori, de jucători. Nu am mai spus aşa ceva înainte, dar când suntem atacaţi, trebuie să răspundem. Astăzi nu a existat un joc corect din partea băncii adverse. Cred că nu putem crea o asemenea agresiune în meciul celor mai bune echipe din ţară. Felicitări celor de la Şahtior pentru victorie, au câştigat meritat astăzi. O echipă bună cu jucători buni şi cred că nu aveau nevoie să creeze o astfel de atmosferă. Sper că acest lucru nu se va mai întâmpla", a declarat Lucescu după finală, potrivit championat.com.

Despre meci, Lucescu a spus că acesta nu ar fi trebuit să aibă loc.

"Nu este nimic de comentat, Şahtior a fost mai bună. Acest joc nu ar fi trebuit să se desfăşoare, pentru că noi suntem atât campioni, cât şi deţinători ai cupei. Şahtior a vrut să câştige mai mult decât noi astăzi. Am avut şi noi oportunităţi bune la începutul jocului. Într-un astfel de meci, primul gol decide mult. Dacă l-am fi reuşit noi, altfel ar fi stat lucrurile. Dar noi am ratat şi după aceea ne-a fost greu să jucăm. Astăzi, ei au fost mai puternici decât noi din punct de vedere individual", a precizat el.

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 3-0 (1-0), de Şahtior Doneţk, în finala Supercupei Ucrainei.

Formaţia antrenată de fostul jucător al echipei CFR Cluj Roberto De Zerbi a înscris prin Lassina Traore '30, '54, Alan Patrick '61, în meciul de pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Acesta este primul trofeu pierdut de Dinamo Kiev după venirea la conducerea tehnică a lui Mircea Lucescu, în vara anului 2020. De atunci, formaţia din capitala Ucrainei a câştigat supercupa din 2020, campionatul şi cupa.

De asemenea, este a doua înfrângere pe plan intern pentru Dinamo, în aceeaşi perioadă, prima fiind tot în faţa rivalei Şahtior, în 8 noiembrie 2020, în campionat.

Cele două echipe se vor întâlni din nou la 3 octombrie, în prima ligă ucraineană.

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a reacţionat şi el după acuzele lui Lucescu. „Pentru noi, cei tineri, Mircea Lucescu este un maestru. Eu respect pe toată lumea. Dar dacă Lucescu susţine că noi n-avem respect, în timp ce el pune presiune, atunci nu accept asemenea lecţii de morală, n-avem nevoie de ele. Nu-mi place când alţii mă iau de prost”.

Afla mai multe despre: mircea lucescude zerbisahtiordinamo kievacuzedeclaratii 

viewscnt
Articole similare