Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în vestiarul Craiovei? Mangia răspunde: "Ştiu un singur cuvânt în engleză, dar nu e potrivit!"

Scandal în vestiarul Craiovei? Mangia răspunde: "Ştiu un singur cuvânt în engleză, dar nu e potrivit!"
Comentarii

Universitatea a câştigat un singur meci din cele 6 jucate în actualul sezon în toate competiţiile, iar vestiarul echipei stă pe un butoi de pulbere.

Antrenorul italian Devis Mangia ar fi avut după meciul cu Botoşani un schimb dur de replici cu Răzvan Popa chiar de faţă cu restul echipei, iar derapajul fotbalistului l-a costat. A fost trecut pe banca de rezerve şi n-a mai prins lotul de 11 aşa cum s-a întâmplat în primele partide.

Mangia a răspuns pe marginea acestui subiect: "Eu în conflict cu jucătorii? Ştiu un singur cuvânt în engleză pe care aş putea să-l folosesc şi să vă răspund, însă nu ar fi cel mai potrivit. Când o echipă nu începe sezonul foarte bine, apar tot felul de speculaţii. Pot să vă spun că am decis să-l schimb atunci pe Popa pentru că asta e meseria mea şi văd ce face la antrenamente, văd ce face pe teren. Asta nu înseamnă că el nu va mai juca, sunt sigur că o să revină pe teren curând".

Acesta a vorbit şi despre trecerea în plan secund al lui Florin Gardoş: "Pentru că sunt momente când consider că el nu trebuie să joace. Primele meciuri a jucat, acum îl prefer pe Renato Kelici. Decizia mea este să joc altfel acum. Totuşi, lucrurile se pot schimba. Totul, până la urmă, ţine de jucători, de cum se antrenează, iar eu sunt cel care ia cele mai bune decizii pentru binele echipele. Florin nu are niciun fel de problemă, doar că momentan prefer să joc cu Renato. Atâta tot".

Afla mai multe despre: devis mangiascandalproblemevestiarcraiovapopagardos 

viewscnt
Articole similare