Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal înainte de ŢSKA Sofia - CFR Cluj! Atacantul bulgarilor vrea să schimbe tabăra: a cerut transferul la echipa din România. Trădarea, descoperită

Scandal înainte de ŢSKA Sofia - CFR Cluj! Atacantul bulgarilor vrea să schimbe tabăra: a cerut transferul la echipa din România. Trădarea, descoperită

CFR Cluj

Comentarii

Adversara lui CFR Cluj din Europa League, ŢSKA Sofia, a trecut, recent, prin câteva tulburări la echipă, după ce atacantul Tonislav Yordanov (21 de ani) a forţat, pe ascuns, transferul în România. Vârful bulgar a încercat să plece de la echipă fără să anunţe conducerea.

CFR Cluj îşi va începe parcursul în grupele Europa League, în sezonul 2020-2021, în deplasarea din Bulgaria. Campioana României o va întâlni pe ŢSKA Sofia, pe 22 octombrie, de la ora 19:55, iar meciul va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

La tragerea la sorţi, CFR Cluj a fost repartizată în grupa A, alături de Young Boys, AS Roma şi ŢSKA Sofia. Programul complet al campioanei României.

Scandal la ŢSKA Sofia înainte de meciul cu CFR Cluj din Europa League! Atacantul bulgarilor a cerut transferul în România

În primul meci din grupele Europa League, CFR Cluj va întâlni cel mai accesibil adversar, în deplasare. Bulgarii de ŢSKA Sofia au terminat pe locul trei în sezonul trecut, după Lodogoreţ şi Lokomotiv Plovid, iar acum vor să facă surpriza în grupa A din Europa League. 

Înaintea partidei cu campioana României, bulgarii au probleme de lot. Conform Sportal.bg, atacantul lui ŢSKA Sofia, Tonislav Yordanov, a purtat, pe ascuns, discuţii cu un impresar, pentru a-l transfera în România. Totul s-a petrecut fără ca ŢSKA Sofia să ştie. Sursa citată nu a dezvăluit echipa la care ar fi urmat să ajungă internaţionalul bulgar de tineret. 

Totuşi, un scandal imens a avut loc la echipa "militarilor" din Bulgaria, atunci când au apărut informaţii despre fapta lui Tonislav Yordanov. Directorul sportiv al lui ŢSKA Sofia, Stoycho Stoilov a fost cel care a luat atitudine şi care s-a năpustit asupra fotbalistului cu acuzaţii. Iniţial, atacantul nu a recunoscut că a forţat transferul în România. 

Totuşi, după ce a fost supus presiunii, Tonislav Yordanov a recunoscut ce a făcut. 

Sursa citată a mai anunţat că atacantul nu a mai fost inclus pe lista trimisă de ŢSKA Sofia la UEFA , înainte de meciul cu CFR Cluj. De asemenea, tânărul fotbalist ar urma să nu mai joace pentru echipă până la finalul anului. 

S-a făcut transferul lui Mihai Bordeianu! Mijlocaşul de la CFR Cluj a ajuns în Arabia Saudită şi a semnat cu Al-Qadisiya

Ce spunea Dan Petrescu despre ŢSKA Sofia şi adversarele din Europa League

"Grupa pare mai accesibilă decât cea de anul trecut, dar dacă suntem mulţumiţi de grupă şi după nu facem puncte, degeaba suntem mulţumiţi. E clar, Roma este favorita grupei. După, în spatele ei vine Young Boys, care are un lot cotat la 60 şi ceva de milioane de euro şi care, de obicei, ajunge în Champions League. După care, urmăm noi şi ŢSKA Sofia, poate cu un avantaj pentru noi, că avem mai multă experienţă de anul trecut. Avem şansele noastre să ne calificăm şi sper să facem tot posibilul pentru calificarea în primăvară", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj urmează meciul din Liga 1 cu FC Botoşani, pe 17 octombrie, partida cu ŢSKA Sofia, de pe 22 octombrie, şi deplasarea cu FC Voluntari, pe 25 octombrie.  

George Ţucudean se lasă de fotbal! Atacantul agaţă ghetele în cui de teama problemelor cu inima: "Pentru binele meu, mă opresc!"

Afla mai multe despre: tonislav yordanovcfr clujcfr cluj tska sofiacska sofiatska sofiacfr cluj tonislav yordanov,  

viewscnt
Articole similare