Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal incredibil între Gigi Becali şi fostul ginere al lui Traian Băsescu: "Îl bat cu o mână!" De la ce a pornit totul

Scandal incredibil între Gigi Becali şi fostul ginere al lui Traian Băsescu: "Îl bat cu o mână!" De la ce a pornit totulgalerie foto

Diverse

Comentarii

Presa mondenă a scris astăzi despre un conflict între patronul FCSB, Gigi Becali, şi fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (zis şi Syda - foto jos, alături de Elena Băsescu), după ce cei doi s-au întâlnit într-un restaurant din Poiana Braşov şi s-au contrat pe subiectul amnistiei şi graţierii.

"I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat graţierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a for norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun", a dezvăluit Becali la România TV.

Conform informaţiilor iniţiale fostul soţ al Elenei Băsescu ar fi sărit la bătaie, însă Gigi Becali susţine că totul s-a rezumat la un schimb de replici, după care i-ar fi interzis acestuia să mai petreacă Revelionul în Poiana Braşov.

"Eu îl bat cu o mână pe "Syda", nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, "Syda" a şi plecat şi i-am dat interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: 'În Poiană nu mai stai. A şi plecat şi n-a mai venit nici să facă Revelionul la Teleferic. Nu mai zic de "Syda", un maimuţoi, mă bătea el pe mine...Nu am avut niciun bodyguard", a declarat Becali la România TV.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsydabogdan ionescu 

viewscnt
Articole similare