Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal incredibil la Iaşi înainte de FCSB! Angajatul care ar fi luat 10 salarii în avans, în timp ce jucătorii sunt neplătiţi! Ambrosie îi cere demisia inclusiv lui Selymes

Scandal incredibil la Iaşi înainte de FCSB! Angajatul care ar fi luat 10 salarii în avans, în timp ce jucătorii sunt neplătiţi! Ambrosie îi cere demisia inclusiv lui Selymes

Superliga

Comentarii

Situaţia de la Iaşi tinde să degenereze, cu doar două zile înainte de partida cu FCSB.

  • POLI IAŞI - FCSB se joacă duminică, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1

Preşedintele executiv al lui Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că unul din angajaţii clubului, PR-ul Aurelian Simion, ar fi luat mai multe salarii în avans. Asta deşi unii jucători nu şi-au mai primit banii necesari pentru plata chiriilor de câteva luni. În aceste condiţii, Abrosie îi cere demisia lui Simon.

"Nu pot fi unicul patron al acestei echipe, pentru că echipa are 5 membri fondatori, noi suntem cei care conducem.

Frăsinescu, Panţîru, Rusu şi Zaharia nu au primit banii pentru chirie de luni bune. Să iei banii în avans pe salarii este ilegal. Poţi să iei cel mult un salariu în avans, dar nicidecum să iei 10 salarii în avans!

Poli Iaşi nu este bancă de credit. Dacă voia împrumut, trebuia să se ducă la bancă şi să îşi ia împrumut. Dacă dumnealui a spus că este bolnav, trebuia să aducă un certificat medical, aşa cum i-a cerut lui Sin şi Bădic când au fost accidentaţi şi nici acum nu le-a plătit tratamentul medical în totalitate.

Dacă se confirmă acest lucru, cei care au semnat, care au decis lucrul acesta s-au discreditat, au făcut o ilegalitate şi nu mai pot să rămână în echipă"
, spune preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie.

Ambrosie îi cere public demisa de onoare şi lui Tibor Selymes, considerând că există grave probleme de comunicare între fostul component al Generaţiei de Aur şi tehnicianul Flavius Stoican. În plus, preşedintele executiv consideră inacceptabilă decizia de a anunţa blocarea salariilor în presă, înainte ca vreun oficial sau membru al staff-ului tehnic să fie informat.

"Am analizat în Adunarea Generală Extraordinară situaţia în cele 6 luni de când n-am asociat cu domnul Horia Sabo. Şi am ajuns la concluzia că în vară una dintre problemele majore care s-a ivit prin venirea domnului Tibor Selymes a fost comunicarea cu antrenorul. Acest lucru a dus la un conflict mocnit prin faptul că ne-am trezit cu jucători pe care nu îi ştiam şi care deja erau semnaţi fără ca Flavius Stoican să aibă puterea să decidă sportiv.

A venit o decizie extrem de controversată, criticată şi neprofesionistă din punct de vedere al managementului şi anume decizia de a anunţa în presă, nici măcar pe preşedinte, antrenor sau jucători, aceea de a bloca salariile. Nu avea autoriatea să decidă acest lucru, a creat multă confuzie la nivelul vestiarului.

Decizia pe care noi am luat-o ca membri fondatori este să îi cerem domnului Tibor Selymes, directorul sportiv al acestui club, demisia de onoare. De ce spunem asta? Pentru că din acest motiv vestiarul este foarte tensionat şi numai Flavius Stoican ştie cum poate să îl ţină în aceste momente
", mai spune oficialul ieşean.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasiambrosiesalariiselymes 

viewscnt
Articole similare