Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal incredibil! Ofiţerul de presă al lui Dinamo, mesaj pentru Dinu Gheorghe: ”Ai fost şi ai rămas o ghenă!”

Scandal incredibil! Ofiţerul de presă al lui Dinamo, mesaj pentru Dinu Gheorghe: ”Ai fost şi ai rămas o ghenă!”

Superliga

Comentarii

Scandalul dintre Cornel Dinu şi Dinu Gheorghe continuă cu o postare foarte dură a lui Ionel Culina, ofiţerul de presă a lui Dinamo. Totul a pornit de la mai multe ironii făcute de Dinu Gheorghe la adresa lui Cornel Dinu.

Noul preşedinte al Dunării Călăraşi l-a ironizat pe Cornel Dinu, despre care a spus că ”a stat în genunchi mai mult decât am stat eu”. În cadrul aceluiaşi comentariu, Dinu Gheorghe a spus despre Ionel Culina că este ”un nespălat”. Replica ofiţerului de presă nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi termenii pe care-i foloseşte sunt duri, însoţiţi de o poză cu Stalin.

”O GHENĂ

Gheorghe, ai fost si ai rămas o ghena, un tomberon, o rigola a fotbalului. Ştii foarte bine ca exista un singur Dinu in fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitaţii prin Herăstrău, i-ai muşcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat doua cluburi in România, Rapidul si Braşovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiţionat (din 29 Aprilie pana in 20 August 2015), la Tg. Mureş eşti acuzat ca ai furat banii de înmormântare pentru bunica amaratului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost uschit mai repede decât intra ştiuca-n linguriţa! Si-acum, ce crezi?, Dunarea se teme de tine ca ramane fără peste! Ma faci nespălat când îţi pute barba in emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru in direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, este comentariul postat de Ionel Culina pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: cornel dinuionel culina 

viewscnt
Articole similare