Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal intern la FC Barcelona. Vidal a dat în judecată clubul blaugrana

Scandal intern la FC Barcelona. Vidal a dat în judecată clubul blaugrana

FC Barcelona

Comentarii

Fotbalistul Arturo Vidal a depus plângere împotriva clubului la care este legitimat, FC Barcelona, el cerând să i se achite 2,4 milioane de euro constând în prime aferente sezonului trecut, relatează abc.es.

Vidal a depus plângerea la comisia mixtă a ligii şi a asociaţiei fotbaliştilor spanioli. Contractul jucătorului prevede bonusuri de obiectiv, între acestea şi unul de aproximativ două milioane de euro în cazul în care Vidal evoluează în 60 la sută din meciurile oficiale ale FC Barcelona într-un sezon. Vidal nu a atins baremul care prevedea şi ca el să joace cel puţin 45 de minute în fiecare meci, ci a ajuns doar la jumătate.

Fotbalistul chilian consideră că trebuie să primească jumătate din bonusul prevăzut în contract, însă clubul este de părere că nu trebuie să îi plătească nimic sportivului, deoarece acesta nu a atins baremul.

De asemenea, avocaţii lui Arturo Vidal spun că jucătorul trebuia să primească în totalitate bonusurile prevăzute în contract pentru accederea în optimile şi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, şi anume aproximativ 1,4 milioane de euro pentru fiecare performanţă. Clubul a considerat însă că fotbalistul merită jumătate din bonusurile respective.



Vidal mai cere 50 la sută din bonusul prevăzut pentru câştigarea LaLiga în sezonul trecut, adică încă 250.000 de euro.

Totalul bonusurilor este de 4.097.500 de euro, sumă din care fotbalistul a primit până acum 1.693.000 de euro.

Afla mai multe despre: vidalbarcelonaproces 

viewscnt
Articole similare