Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal între dinamovişti! Contre între "Prinţul" Cristea şi Dănciulescu! De la ce a pornit totul

Scandal între dinamovişti! Contre între "Prinţul" Cristea şi Dănciulescu! De la ce a pornit totul
Comentarii

Cei doi au fost coechipieri la Dinamo timp de 4 ani însă lucrurile nu au funcţionat tot timpul bine între ei. Dovadă ultimele afirmaţii ale fostului mijlocaş.

Adrian Cristea a vorbit pentru gsp.ro despre faptul că ar fi ratat un transfer în Spania din cauza lui Dănciulescu.

"Lui Esteban Vigo i-a plăcut de mine din perioada în care eram la Dinamo şi mă voia la Hercules Alicante. L-a chemat pe Dănciulescu în birou să-l întrebe despre mine. Dănciulescu era şi cu soţia. A vorbit soţia mai mult decât jucătorul. I-a spus de toate. Nu eram apropiat de Dănciulescu. El era singurul jucător care nu se bucura când câştiga echipa. De ce? Că el nu dădea gol. A fost o şansă ratată de mine din cauza unor oameni. Probabil el credea că-i iau pâinea de la gură dacă ajungeam în Spania. Mă bucuram dacă ajungeam acolo, că era un fotbal pe stilul meu” a declarat Adrian Cristea. 

Imediat a venit şi reacţia lui Dănciulescu. 

”Este ultima oară când mai vorbesc de fostul iubit al Biancăi Drăguşanu! Pentru mine, vorbesc rezultatele mele obţinute cu Dinamo. Vorbiţi cu Giovanni Becali sau cu Esteban Vigo, dacă i-am blocat eu lui cariera. Iar dacă e aşa cum zice el, atunci eu ies din fotbal. Cristea e recunoscut mai mult pentru faptul că stătea în faţa laptopului, decât pe teren… Aşa-l ştie lumea. Hai să fim serioşi! Da, mă consumam că nu marcam, orice atacant o face, vorbiţi cu oricine, cu Claudiu Niculescu, cu Marius Niculae. Dar întotdeauna am pus binele echipei pe primul plan. El să rămână la laptopul lui!” a fost replica managerului sportiv al câinilor pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: dinamoscandalhercules alicanteesteban vigoadrian cristeaionel dănciulescu 

viewscnt
Articole similare