Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal între gloriile Stelei! Bumbescu îl face KO pe Lăcătuş: ”E vina lui că n-am promovat! Nu s-a sfătuit cu nimeni” Ce plan secret are CSA

Scandal între gloriile Stelei! Bumbescu îl face KO pe Lăcătuş: ”E vina lui că n-am promovat! Nu s-a sfătuit cu nimeni” Ce plan secret are CSA

Fotbal intern

Comentarii

În ziua în care Steaua Bucureşti a împlinit 72 de ani şi a fost sărbătorită atât de CSA cât şi de FCSB, Adrian Bumbescu l-a contrat dur pe Marius Lăcătuş.

E scandal mare la CSA după ce echipa a ratat pentru al doilea an la rând promovarea

”Păcat că s-a întâmplat aşa, dar fotbalul în Ghencea merge mai departe. Avem acum discuţii pentru venirea altor antrenori. Sunt discuţii la nivel mare. Ce n-a mers la Steaua? Poate încăpăţânarea lui Lăcătuş, care a făcut numai de capul lui. Nu s-a sfătuit cu nimeni, asta ştiu sigur. A avut sfătuitori, dar i-a dat pe toţi la o parte.

Nu m-am certat cu Lăcătuş, dar asta vreau să-i spun: doi ani la rând nu am promovat şi este vina lui.

Mi s-a propus la început să preiau echipa şi am refuzat. Eu coordonez centrul de copii şi juniori. Cu siguranţă, acum vom promova de la an la an. Nu va fi nicio dezamăgire dacă o vom imita pe Nottingham Forest.

Aici se vor face mai multe terenuri odată cu terenul mare, intenţionăm să facem pe lângă bazin şi un patinoar, un balon, pentru că este Ghencea şi suntem echipa emblematică, fanion a ţării şi trebuie să ne respectăm”, a spus Adrian Bumbescu.

Afla mai multe despre: bumbescuiovanlacatus,  

viewscnt
Articole similare