Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Arsenal! Mikel Arteta se află într-un conflict deschis cu un titular şi i-a dat interzis la interviuri. De la ce a pornit disputa

Scandal la Arsenal! Mikel Arteta se află într-un conflict deschis cu un titular şi i-a dat interzis la interviuri. De la ce a pornit disputa

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta se află într-un conflict deschis cu portarul Bernd Leno, după ce neamţul a declarat în presă germană că tehnicianul nu i-a explicat de ce a fost lăsat pe bancă la ultimele meciuri.

Un scandal monstru a izbucnit la Arsenal, între Mikel Arteta şi Bernd Leno. Totul a pornit de la decizia tehnicianului de a îl titulariza pe Aaron Rammsdale, jucător de abia venit de la retrogradata Sheffield United. După începutul modest de sezon al echipei sale, tehnicianul spaniol şi-a înlocuit portarul, pe Leno, cu nou-venitul Rammsdale apărând în ultimele trei etape de campionat.

Această decizie l-a motivat pe Leno să critice decizia antrenorului său în presa din Germania. ”Nu a fost vreun motiv clar pentru care m-a scos, dar nu a avut nimic de a face cu prestaţiile mele”, a spus neamţul, într-un interviu cu Bild.

Scandal la Arsenal!

În urma acestei declaraţii, Mikel Arteta i-a dat interzis la interviuri portarului şi i-a răspuns, public, la acuzaţii. Tehnicianul lui Arsenal susţine că a avut o discuţie clară cu portarul său, însă nu a vrut să dezvăluie nimic despre aceasta.

Am avut o conversaţie foarte clară cu el, cu 48 de ore înainte de a face decizia. Evident, orice conversaţie pe care o am cu el este complet privată şi nu am de gând să vorbesc cu presa despre ea.

Vreau să văd la el acelaşi lucru ca în fiecare zi. Să se antreneze cum se antrenează, să fie persoana care e şi să încerce să ajute ceilalţi portari, iar aceştia să încerec să îl ajute pe el”, a spus antrenorul lui Arsenal, conform The Athletic.

Sâmbătă, de la ora 19:30, Arsenal va primi vizita lui Brighton, formaţie ce se află la patru puncte în faţa sa. Cel mai probabil, Bernd Leno va fi, din nou, lăsat pe banca de rezerve.

Afla mai multe despre: arsenalbernd lenomikel arteta 

viewscnt
Articole similare