Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Barcelona! Un fotbalist important a refuzat să facă testul pentru COVID-19. Catalanii îl ameninţă cu sancţiuni severe

Scandal la Barcelona! Un fotbalist important a refuzat să facă testul pentru COVID-19. Catalanii îl ameninţă cu sancţiuni severe

FC Barcelona

Comentarii

Arthur Melo a refuzat să mai participe la reunirea lotului Barcelonei. Vacanţa de 6 zile acordată de Quique Setien, la finalul campionatului, a precedat o decizie complet neaşteptată din partea mijlocaşului.

Cel mai probabil sub efectul transferului din sezonul viitor la Juventus, brazilianul nu şi-a mai arătat interesul nici pentru efectuarea testului pentru coronavirus, ceea ce a stupefiat staff-ul Barcelonei.

Până şi Martin Braithwaite, jucător care nu are drept de joc în Liga Campionilor, a venit şi a efectuat testele, deoarece doar în aceste condiţii ar fi putut să participe la antrenamente alături de Messi & co.

Goal.com susţine că jucătorul a informat conducerea clubului că pleacă în vacanţă în Brazilia. Arthur le-a transmis că nu mai are de gând să se antreneze şi nici să evolueze în Liga Campionilor.

Oficialii Barcelonei i-au comunicat că nu are aceast drept. Astfel, dacă va lipsi, Arthur va suporta sancţiuni disciplinare. Conducerea catalană apreciază comportamentul brazilianului ca fiind complet neprofesionist şi îi reproşează că atitudinea lui a început să se vadă concomitent cu transferul la Juventus.

În aceste condiţii, Quique Setien se va baza, la returul cu Napoli de pe 8 august, de pe Camp Nou, doar pe trei opţiuni la mijlocul terenului: Ivan Rakitic, Sergi Roberto şi Frenkie de Jong. Sergio Busquets şi Arturo Vidal sunt suspendaţi. Antrenorul va avea la dispoziţie, pentru restul sezonului, doar 17 jucători.

Afla mai multe despre: barcelonaarthur melo 

viewscnt
Articole similare