Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Craiova - Botoşani. UPDATE: Explicaţiile lui Cristescu după ieşirea de pe ”Oblemenco”: ”Mi-au arătat semne obscene. Adversarele sunt mereu favorizate”

Scandal la Craiova - Botoşani. UPDATE: Explicaţiile lui Cristescu după ieşirea de pe ”Oblemenco”: ”Mi-au arătat semne obscene. Adversarele sunt mereu favorizate”galerie foto
Comentarii

Silvian Cristescu a vorbit după ieşirea nervoasă pe care a avut-o la finalul primei reprize a meciului Craiova - Botoşani, scor 2-3.

Fostul oficial al Craiovei spune că Marius Croitoru i-ar fi făcut gesturi obscene. El a vorbit în mod ironic despre antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime. Cristescu nu mai deţine nicio funcţie la Craiova, dar este invitat mereu la partidele oltenior. 

"După ce ne-au dat gol din offside şi dupa ce am avut un penalty neacordat, soţul antrenoarei sau antrenorul cu portarii de la Botoşani mi-a făcut semne obscene. Au sărit jucătorii când am coborât. A fost un conflict. Probabil am greşit şi eu, că nu trebuia să mă duc. Nu-mi explic cum poate acest individ... sau nu e vina lui, e a fotbalului. Nu s-a luat nicio masură cu el!

Nu cred că au fost jocuri de culise. S-a văzut clar! Nu ştiu daca e vanata Craiova. Toate deciziile au fost in defavoarea noastra. Nu se mai poate vorbi de titlu de la meciul cu Clinceni. Obiectivul e sa castigam Cupa Romaniei. Sa ne aducem aminte ce s-a intamplat la Clinceni. A lasat tusierul un offside de 3 metri. Azi, unul de 2 metri. Penalty-uri neacordate. Toate astea s-au adunat. Au vazut si jucatorii si sunt nervosi. Celelalte echipe au fost favorizate", a comentat Silvian Cristescu. 

Minutul 40 al meciului dintre Universitatea Craiova şi Botoşani a oferit un scandal uriaş. Silvian Cristescu a fost în prim plan. Fostul jucător al oltenilor s-a luat la ceartă cu fotbaliştii oaspeţilor, aflaţi în tribună. Arbitrul a oprit partida, iar bodyguarzii l-au scos cu forţa din arenă pe fostul mare fotbalist al Craiovei.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: silvian cristescu 

viewscnt
Articole similare