Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la echipa lui Ianis Hagi! „Cine a greşit, trebuie să plătească” Premierul a intervenit de urgenţă

Scandal la echipa lui Ianis Hagi! „Cine a greşit, trebuie să plătească” Premierul a intervenit de urgenţă
Comentarii

Rangers, echipa lui Ianis Hagi (22 de ani), este în centrul unui scandal în Scoţia, după ce mai mulţi jucători din cadrul formaţiei ar fi organizat o petrecere în Glasgow.

În Glasgow este interzis organizatul petrecerilor din cauza restricţiilor din pandemie. „Am primit o reclamaţie despre o petrecere din Glasgow, desfăşurată după 1 dimineaţa. 10 persoane au fost amendate pentru zădărnicirea combaterii răspândirii pandemiei”, a comunicat poliţia din Glasgow.
Rangers a luat la cunoştinţă un incident care este acum obiectul unei anchete interne. Nu facem alte comentarii”, asta a scris clubul pe reţelele de socializare.

Vestea nefericită a ajuns şi la premierul Nicola Sturgeon, care a declarat: „Nu contează ce club e implicat. Cine a încălcat legea, trebuie să plătească! Populaţia nu beneficiază de privilegiile de care se bucură fotbaliştii, oricum. Cer mai multă responsabilitate oficialilor din sport, e nevoie de ordine!”.

Rangers este pe primul loc în clasament, cu 79 de puncte şi are şanse mari să întrerupă supremaţia rivalei locale, Celtic Glasgow.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare