Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Euro 2020! Reacţia categorică a lui Petr Cech, după ce delegaţia engleză i-a izolat pe Mount si Chilwell! ”Îmi explică şi mie cineva?”

Scandal la Euro 2020! Reacţia categorică a lui Petr Cech, după ce delegaţia engleză i-a izolat pe Mount si Chilwell!  ”Îmi explică şi mie cineva?”
Comentarii

Mijlocaşul scoţian Billy Gilmour a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar Mount şi Chilwell au fost trimişi în izolare după ce au intrat în cotact direct cu coechipierul lor de la Chelsea, la partida Anglia - Scoţia, scor 0-0.

Petr Cech a fost uluit de decizia englezilor şi nu înţelege de au acţionat într-un asemenea mod, având în vedere că toţi fotbaliştii naţioanalei Scoţiei au primit drept de joc la următorul meci, chiar dacă au împărţit vestiarul lui Gilmour. Rezultatele testelor jucătorilor scoţieni au fost negative, dar la fel au ieşit şi cele ale fotbaliştilor legitimaţi la Chelsea. 

Care e diferenţa cu aceste rezultate? E de neînţeles

"Vă rog, mă poate ajuta cineva să înţeleg cum e posibil ca Mason Mount şi Ben Chilwell, ambii cu teste negative, să fie izolaţi după ce au intrat în contact cu Billy Gilmour, iar întregul lot al Scoţiei, care a stat în acelaţi vestiar, hotel, avion, în aceeaşi sală de mese şi în aceeaşi sală de sedinţe, are dreptul de a juca fară nicio problemă pentru că jucătorii au prezentat teste negative?Care e diferenţa cu aceste rezultate? E de neînţeles...", a fost mesajul lui Petr Cech, postat pe contul personal de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Petr Cech (@petrcech)

Afla mai multe despre: petr cech-mount-chilwell-anglia 

viewscnt
Articole similare