Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la FCSB în acest sezon! Antrenorul l-a trimis la plimbare pe Gigi Becali şi a ameninţat că sparge telefonul. Ţipetele, auzite de cei din jur

Scandal la FCSB în acest sezon! Antrenorul l-a trimis la plimbare pe Gigi Becali şi a ameninţat că sparge telefonul. Ţipetele, auzite de cei din jur

FCSB

Comentarii

FCSB nu are parte de linişte în niciun sezon. În actuala stagiune, normalitatea din jurul echipei, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, a dus la o plecare cu scântei. Un episod necunoscut a ieşit la iveală, iar acesta a cântărit greu în despărţirea antrenorului de Gigi Becali.

Edi Iordănescu a refuzat dialogul cu Gigi Becali şi a ameninţat că sparge telefonul

FCSB e pe cale să rateze din nou obiectivul în acest sezon. Campioana en-titre, CFR Cluj, are 10 puncte avans în fruntea Ligii 1, iar Gigi Becali a anunţat că a schimbat strategia financiară, după ce a revenit la cârma echipei. 

Omul de afaceri a fost pus pe liber, o perioadă, între august şi noiembrie 2021, în mandatul lui Edward Iordănescu la echipa din Berceni. Deşi schimbarea a fost salutată de suporteri, ruptura dintre cei doi s-a acutizat de-a lungul săptămânilor. Fiul fostului selecţioner i-a pus mai multe clauze în contractul încheiat, iar, când rezultatele nu au fost cele aşteptate, latifundiarul s-a arătat iritat. 

În ultimele săptămâni petrecute de fostul antrenor la echipă, Gigi Becali a trecut peste contract şi chiar a dictat o schimbare. 

Un episod decisiv a avut loc la remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, anunţă As.ro.

La pauză, Gigi Becali a dorit să ia legătura cu Edi Iordănescu, aspect interzis de antrenor prin contract, pentru a forţa schimbarea lui Constantin Budescu, cel care şi-a reziliat, între timp, înţelegerea cu FCSB. 

Finanţatorul nu l-a sunat direct pe Iordănescu junior, ci a trimis o persoană din club, cu telefonul în mână, pentru a-i transmite tehnicianului că este căutat de omul cu banii de la echipa din Berceni. 

A fost momentul care l-a făcut pe Edi Iordănescu să erupă. El a refuzat dialogul, iar ţipetele au fost auzite de cei din jur. Mai mult, principalul a ameninţat că-i sparge telefonul persoanei trimise de Gigi Becali. 

Refuzul nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali, care s-a enervat la rândul său. De altfel, în perioada următoare, afaceristul s-a declarat nemulţumit, în mai multe rânduri, că altcineva comandă pe banii săi la FCSB, în intervenţiile publice. 

Ce spunea Gigi Becali după meciul cu Voluntari

Pentru Telekom Sport, finanţatorul FCSB a dezvăluit ce înseamnă să ai rezultate la echipă, din postura de antrenor, dar a făcut referire şi la remiza cu FC Voluntari. 

"Am fost supărat de joc, nu că nu am vrut să vorbesc cu el  (n.r. - după meciul cu Voluntari). Nu prea am vorbit cu Edi. Rar vorbeam. De câteva ori am vorbit, de cinci, şase ori. M-a întrebat <<Eşţi mulţumit de joc?>> Şi eu am spus nu", declara Gigi Becali. 

Gigi Becali a anunţat că nu mai acceptă metode precum cele ale lui Edi Iordănescu la FCSB şi l-a instalat pe actualul antrenor, Toni Petrea. În Liga 1, FCSB e pe locul secund, cu 47 de puncte, la 10 puncte de liderul CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedi iordanescuschimbari gigi becaliedi iordanescu gigi becaliedi iordanescu plecare fcsb 

viewscnt
Articole similare