Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Jocurile Olimpice. Un canadian este acuzat că a furat o maşină în Coreea de Sud

Scandal la Jocurile Olimpice. Un canadian este acuzat că a furat o maşină în Coreea de Sud

Jocurile olimpice

Comentarii

Sportivul canadian Dave Duncan a fost reţinut pentru scurt timp fiind acuzat de poliţia sud-coreeană că împreună cu soţia sa şi cu managerul său au furat o maşină şi unul dintre ei a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Reuters, un reprezentant al poliţiei din provincial Gangwon a spus că sportivul, soţia sa şi managerul s-au urcat într-o maşină care nu era încuiată şi a avea motorul pornit, în zona Pyeongchang. Apoi, managerul a pornit maşina şi cei trei au plecat, însă nu după mult timp au fost opriţi de poliţie. Managerul este acuzat şi că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

La  o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, Chris Overholt, oficial al Comitetului Olimpic Canadian, a declarat că forul are cunoştinţă despre incident, dar a refuzat să precizeze cine sunt cei trei implicaţi.

“Confirmăm că incidentul a avut loc noaptea trecută. Persoanele implicate cooperează cu cei care anchetează cazul. Tratăm cazul cu seriozitate maximă”, a spus Overholt.

Radio-Canada.ca notează că toţi cei trei protagonişti ai incidentului erau băuţi şi au fost reţinuţi. Poliţia nu a precizat cine era la volan, adaugă sursa citată, care menţionează că sportivul şi însoţitorii săi au luat maşina pentru o deplasare până la satul sportivilor.

Dave Duncan s-a clasat pe locul patru în finala mică la ski cross, la JO de la Pyeongchang.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicedave duncancanadianfurat masinasotia si managerulscandal 

viewscnt
Articole similare