Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Manchester United. Un suporter a intrat cu două pistoale de jucărie pe Old Trafford! Ce decizie au luat englezii

Scandal la Manchester United. Un suporter a intrat cu două pistoale de jucărie pe Old Trafford! Ce decizie au luat englezii
Comentarii

Clubul Manchester United a anunţat că revizuieşte măsurile de securitate după ce doi suporteri au intrat pe teren la meciul cu Juventus din Liga Campionilor, unul dintre ei având arme de jucărie în rucsac, informează lequipe.fr.

"Aducerea unui pistol de plastic pe un stadion este clar un act iresponsabil. Din fericire, acţiunile intrusului în timpul meciului cu Juventus nu au rănit pe nimeni. Cu toate acestea, ţinând cont că securitatea tuturor suporterilor şi a personalului este prioritatea absolută a lui United, clubul a iniţiat o anchetă, care include o reexaminare completă a protocoalelor naostre de securitate, deja riguroase", a declarat un purtător de cuvânt al grupări din Manchester pentru BBC.

Incidentul a avut loc la 23 octombrie, în partida contând pentru etapa a III-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, iar UEFA a deschis o procedură disciplinară în acest caz.

Astfel de probleme de securitate la Stadionul Old Trafford nu sunt singulare, În mai 2016, ultimul meci al sezonului cu Bournemouth a fost amânat câteva minute, după descoperirea unui dispozitiv suspect în toaleta stadionului. În noiembrie 2016, doi suporteri au profitat de vizita la stadion pentru a se ascunde în interiorul toaletelor în vederea meciului cu Arsenal, fiind descoperiţi abia a doua zi, după ce au petrecut noaptea în incintă fără nicio problemă.

Afla mai multe despre: unitedscandalold trafford,  

viewscnt
Articole similare