Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Mediaş! Iordănescu ameninţă: ”Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

Scandal la Mediaş! Iordănescu ameninţă: ”Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş a răbufnit după câteva probleme izbucnite în cadrul clubului.

Edward Iordănescu şi-a anunţat plecarea vineri de la echipă. Conform antrenorului, ruptura s-ar putea produce în vară: "Să ne îndeplinim obiectivul, să întrăm în play-off, după care, din vară, cu tot regretul, probabil că e posibil să aleg un alt drum, fiindcă eu îmi doresc performanţă, îmi doresc continuitate, îmi doresc lucruri organizate şi aşezate şi nu pot să-mi asum responsabilitatea pentru lucruri pe care eu nu le fac", a spus Iordănescu.

Sâmbătă, Iordănescu Jr a revenit şi a acuzat probleme în interiorul clubului medieşean. „Cauzele nu o să le spun niciodată, pentru că fac parte din intimitatea echipei. Sunt lucruri care pot să fie făcute mai bine aici, în interiorul clubului. Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt. Trebuia să vorbească un conducător al acestei echipei. Eu vreau şi lucruri interne schimbate! Am vrut să trezesc şi echipa. Nu plec până la vară de aici şi sunt foarte implicat. Ne-am autoimpus play-off-ul! Nimeni din club nu mi-a cerut asta!

Dar din vară vreau ca lucrurile pe care eu le semnalez să fie rezolvate! Altfel nu-mi găsesc motivaţie. Eu sunt ataşat de loc, de oraş şi de comunitate. Am casa închiriată aici şi dorm pe la stadion. Nu cred că am dormit zece nopţi în casa mea... Aici mă refugiez şi sunt ataşat de suporterii de aici şi d-asta vreau stabilitate.

Cred că e datoria conducerii să clarifice (n.r. că un membru al Comitetului Director de la Transgaz face presiuni ca Hermannstadt să joace la Mediaş). Nu vreau să intru eu în discuţiile astea, dar am o poziţie. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de judeţ şi înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm. Eu nu închid uşa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context şi într-o conjunctură. Şi nu cu forţa şi cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieşim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!”, a declarat Iordănescu, la conferinţa de presă de la finalul partidei Gaz Metan - Poli Iaşi.

Edward Iordănescu, antrenor dorit de Gigi Becali la FCSB a dus Mediaşul pe primul loc după victoria spectaculoasă obţinută în faţa lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare