Experiențe împreună.
You are here:

Scandal la Miami! Microfoanele au surprins ce a spus Kerber despre Andreescu după ultimul punct: "Asta eşti!" Reacţia Biancăi e de mare campioană: "A zis ceva, dar..."

Scandal la Miami! Microfoanele au surprins ce a spus Kerber despre Andreescu după ultimul punct: "Asta eşti!" Reacţia Biancăi e de mare campioană: "A zis ceva, dar..."

Tenis

Momente tensionate la Miami Open, după ce Bianca Andreescu a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-4, 4-6, 6-1.

A fost a doua victorie a jucătoarei de 18 ani în faţa lui Kerber, într-o singură săptămână, după ce Andreescu se impusese şi în finala Indian Wells. Comportamentul avut de sportiva din Canada de origine română în timpul meciului a enervat-o la culme pe Kerber, care la finalul partidei i-a transmis adversarei ce crede despre ea. Fostul lider mondial a catalogat ieşirile Biancăi drept "melodramatice", iar la final nu i-a strâns mâna, ci doar a bătut palma cu ea.

După ultimul punct al meciului, Kerber s-a îndreptat spre Andreescu şi în timp ce îi întindea mâna peste fileu i-a transmis: "You are the biggest drama queen ever!" (Trad. Eşti cea mai mare regină a dramei din istorie!).

Nemulţumirea lui Kerber a fost alimentată de faptul că Andreescu a cerut de două ori time-out medical în timpul meciului. Deşi părea epuizată, sportiva de 18 ani a revenit de fiecare dată mai puternică pe teren, iar în decisv s-a impus clar, scor 6-1.

La final, Bianca Andreescu a fost întrebată ce crede despre reacţia lui Angelique Kerber, iar răspunsul ei a fost unul prin care a încercat să aplaneze orice posibil conflict: "A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine".

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta