Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la nivel înalt! Sorana Cîrstea, plătită degeaba de COSR! Jucătoarea de tenis primeşte bani de la forul olimpic, deşi s-a retras din echipa de Fed Cup

Scandal la nivel înalt! Sorana Cîrstea, plătită degeaba de COSR! Jucătoarea de tenis primeşte bani de la forul olimpic, deşi s-a retras din echipa de Fed Cup

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, 29 de ani, 93 WTA, a devenit un caz pe ruta FR Tenis - COSR. Reintrată în prima sută mondială, sportiva încasează bani de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, deşi s-a retras din echipa de Fed Cup şi, din acest motiv, nu mai poate îndeplini baremul de calificarea la competiţia de anul viitor.

Potrivit Libertatea, Sorana Cîrstea ar primi încă bani de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, după 5 luni de la retragerea din Fed Cup, 7.500 lei pe lună. Asta, deşi retragerea Soranei a atras cu sine şi imposibilitatea calificării la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

George Boroi, secretar general la COSR, a aflat cu surprindere despre situaţia Soranei, plătită luni la rând, deşi s-a retras din echipa de Fed Cup. 

"Există o Comisie Tehnică olimpică, formată din 15 persoane, care analizează periodic astfel de situaţii. La tenis, aşteptăm un raport de activitate după Fed Cup şi o să luăm măsuri de aici încolo. Există un circuit, în cazul unor astfel de cazuri. După comisie, decizia aparţine Comitetului Executiv. Eu vă mulţumesc că mi-aţi adus la cunoştinţă acest caz. În prima zi de lucru, o să sesizez Comisia Tehnică", a fost răspunsul lui Boroi pentru sursa citată.

 

Afla mai multe despre: sorana carstea 

viewscnt
Articole similare