Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la PSG înainte de meciul decisiv cu Napoli! O vedetă şi-a enervat şefii şi colegii: ”Gata, lasă-ne în pace”

Scandal la PSG înainte de meciul decisiv cu Napoli! O vedetă şi-a enervat şefii şi colegii: ”Gata, lasă-ne în pace”

PSG

Comentarii

PSG joacă marţi, de la 22:00, pe terenul lui Napoli, într-o partidă care poate fi decisivă pentru francezi, iar vestiarul campioanei din Ligue 1 e tensionat la maximum. Forma slabă din Liga Campionilor şi un star care refuză să-şi prelungească înţelegerea sunt ”ingredientele” care agită apele la PSG.

Ziarele din Franţa anunţă că Adrien Rabiot şi-a enervat şefii şi colegii de la PSG după ce a refuzat, din nou, propunerea de prelungire a contractului. A fost momentul în care oamenii de la PSG şi-au dat seama că Rabiot nu îşi doreşte să mai rămână la echipă.

Se zvoneşte că mijlocaşul a ajuns deja la o înţelegere cu FC Barcelona, asta pentru că de la 1 ianuarie 2019 va intra în ultimele şase luni de contract.

Gata, te rugăm să ne laşi în pace. Nu-ţi mai propunem absolut nimic. Du-te şi semnează cu Barcelona, cu noi ai terminat tot”, a fost mesajul dur al lui PSG pentru Rabiot.

Partida dintre Napoli si PSG se vede azi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 2. Golurile şi cele mai importante faze se văd pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: psgscandalrabiotliga campionilor 

viewscnt
Articole similare