Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL la Real Madrid! Florentino Perez l-a transferat, dar Sergio Ramos a izbucnit. "Bani aruncaţi pe fereastră!”

SCANDAL la Real Madrid! Florentino Perez l-a transferat, dar Sergio Ramos a izbucnit. "Bani aruncaţi pe fereastră!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a transferat pe fundaşul brazilian Eder Militao de la FC Porto. Madrilenii au plătit 50 de milioane de euro pentru fotbalistul ”carioca”, dar nu toată lumea e fericită cu această mutare.

În principal, căpitanul echipei madrilene, Sergio Ramos, cel care ar fi avut deja grijă să-i transmită preşedintelui acest lucru, susţine jurnalistul Fernando Rodrigo de la DiarioGol.

Florentino Perez a optat pentru fundaşul brazilian şi a plătit 50 de milioane de euro pentru Militao (21 de ani). Marţi seara, contra lui FC Liverpool, Eder a avut o prestaţie foarte slabă, exact în momentul în care toţi ochii erau aţintiţi pe el: ”Cum să dai 50 de milioane pentru Militao? Florentino, gata cu banii aruncaţi pe fereastră!” sau ”Militao, noul Pepe? Îmi vine să râd” sunt doar două dintre reacţiile virulente ale fanilor madrileni de pe reţelele de socializare.

Nici vestiarul madrilenilor nu ar fi fost ”încântat” de prestaţia lui Militao. Căpitanul Sergio Ramos, ”vocea vestiarului” ar fi avut grijă să-i transmită deja asta preşedintelui Florentino Perez, mai scrie sursa citată. 

Militao e om de bază în angrenajul lui Porto, care l-a transferat pe Militao de la Sao Paolo pentru doar 8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: sergio ramosflorentino perez 

viewscnt
Articole similare