Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Real Madrid. Şefii lui Real Madrid au explodat când au aflat ce vrea să facă Bale! Ultimatum pentru galez

Scandal la Real Madrid. Şefii lui Real Madrid au explodat când au aflat ce vrea să facă Bale! Ultimatum pentru galez

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a sărbătorit plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar suporterii lui Real Madrid sperau ca galezul să devină numărul unu în echipă. Numai că lucrurile n-au stat deloc aşa. Real merge prost, iar situaţia de la echipă este şi mai tensionată după ultima decizie a galezului.

Protejat de Real Madrid după ce a acuzat o problemă medicală în meciul cu Atletico Madrid, Bale i-a enervat pe şefi cu ultima sa decizie. Fotbalistul a fost schimbat la pauza meciului cu rivala din Madrid şi nu a jucat în Liga Campionilor, în înfrângerea suferită de trupa Blanco cu ŢSKA Moscova.

Revenit la jocul cu Alaves, Bale n-a strălucit şi a fost schimbat de Lopetegui în minutul 80.

Toată lumea de la Real se aştepta ca Bale să refuze convocarea de la echipa naţională şi să-şi continue recuperarea în aceste zile de pauză. Numai că galezul nici n-a vrut să audă de aşa ceva.

Bale nu va juca în meciul cu Spania, dar va fi titular în partida pe care Ţala Galilor o va juca împotriva Irlandei”, anunţă spaniolii, care mai scriu că Bale a primit un ultimatum din partea lui Florentino Perez. Dacă nu se va implica mai mult la Real, atunci va pleca la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: baleronaldoscandaltara galilor 

viewscnt
Articole similare