Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Real Madrid! VIDEO Vinicius, gest INCREDIBIL la adresa lui Zidane şi a staff-ului său: ”Nu fac asta!”

Scandal la Real Madrid! VIDEO Vinicius, gest INCREDIBIL la adresa lui Zidane şi a staff-ului său: ”Nu fac asta!”

Real Madrid

Comentarii

E scandal la Real Madrid. La finalul partidei cu Getafe, Vinicius Jr s-a contrat cu staff-ul lui Zinedine Zidane şi a încălcat solicitările antrenorului său.

Real Madrid a câştigat pe Coliseum Alfonso Perez, scor 3-0, dar apele continuă să fie agitate în ograda lui Zidane. La finalul partidei, o parte dintre jucătorii care au intrat pe parcursul meciului sau care nu au evoluat deloc au fost trimişi să efectueze câteva exerciţii fizice. Printre ei şi brazilianul Vinicius Junior, singurul care a avut de altfel ceva de comentat

Scandal la Real Madrid! Vinicius contra Zidane

Brazilianul intrase în partida de la Getafe în minutul 71 în locul lui Isco. Vizibil nemulţumit de situaţia sa de al echipă, puştiul minune adus de la Flamengo a fost protagonistul unei discuţii aprinse cu preparatorul fizic al lui Zinedine Zidane.

”Vini, trebuie să-ţi faci exerciţiile” i-a transmis omul din staff-ul francezului. Vinicius n-a primit tocmai bine această ”invitaţie”. În timp ce Odriozola, Nacho sau Rodrygo Goes făceau deja ceea ce le indiscase preparatorul fizic, brazilianul a ripostat: ”Mhm, nu mă văd făcând asta acum. Nu ştiu ce să zic...”

Camerele Vamos de Movistar+ au reperat rapid discuţia dintre Vinicius şi preparatorul fizic al Realului, precum şi evidenta lipsă de implicare a brazilianului. Într-un final, după două sprinturi pe care le-a făcut în grabă, brazilianul s-a retras imediat la vestiare.

 

 

”Marcelo m-a avertizat: aici, când joci bine eşti mai bun decât Pele! Când nu o faci...”

Reacţia brazilianului a stârnit un val de controverse pe reţelele de socializare, majoritatea fanilor blanco arătându-se indignaţi de felul în care Vinicius a ales să trateze acest subiect.

Cu o săptămână în urmă, legat de situaţia sa la Real Madrid, Vinicius declarase: ”Marcelo m-a avertizat: aici, când joci bine eşti mai bun decât Pele! Când nu o faci eşti un nimeni”.  Brazilianul este cotat la 50 de milioane de euro. În actuala stagiune el a bifat 600 de minute pentru Real Madrid şi a marcat două goluri, reuşind totodată şi o pasă decisivă. Vini şi-a pierdut însă locul de titular pe care se pare că îl câştigase în finalul stagiunii trecute. Pentru serviciile lui Vinicius Junior, Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro, pe vremea când brazilianul avea doar 17 ani.

Afla mai multe despre: viniciusreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare