Experiențe împreună.
You are here:

Scandal la Spartak Moscova, înainte de un meci din Europa League! Doi jucători au fost excluşi din lot pentru un ”LIKE” pe internet

Scandal la Spartak Moscova, înainte de un meci din Europa League! Doi jucători au fost excluşi din lot pentru un ”LIKE” pe internet

UEFA Europa League

Comentarii

Căpitanul Denis Gluşakov şi fundaşul Andrei Ieşcenko nu au fost incluşi în lotul echipei Spartak Moscova pentru meciul din deplasare cu Rapid Viena, din Liga Europa, deoarece au apreciat un filmuleţ pe Instagram în care era ironizat tehnicianul Massimo Carrera, relatează AP.

Potrivit sursei citate, cei doi au apăsat pe butonul “like” la o postare de pe Instagram în care actorul rus Dmitri Nazarov îl ironiza, printr-o poezie, pe Carrera. Nazarov spunea în versuri, între altele, că tehnicianul “Carrera nu este fericirea noastră” şi că se întreabă “câte ruşini ne mai trebuie înainte ca măreţia să ne dispară?”.

Carrera a câştigat campionatul Rusiei cu Spartak în 2017, dar în acest sezon echipa are cu cinci puncte mai puţin decât liderul Zenit Sankt Petersburg şi a fost eliminată din Liga Campionilor.

Clubul din Moscova nu a comentat informaţiile cu privire la neincluderea celor doi în lot şi nu a dat explicaţii. Gluşakov susţine că nu a dat like la postarea respectivă, iar Ieşcenko nu a comentat cazul.

Meciul dintre Rapid Viena, echipă la care evoluează Andrei Ivan, şi Spartak Moscova va avea loc joi, de la ora 19.55, în grupa G a Ligii Europa.

viewscnt
Articole similare