Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la vestiare! Dezvăluirea lui Owen. Ce a făcut Suarez la pauza meciului Barcelona - Liverpool. "E lipsit de respect!"

Scandal la vestiare! Dezvăluirea lui Owen. Ce a făcut Suarez la pauza meciului Barcelona - Liverpool. "E lipsit de respect!"
Comentarii

Fanii lui Liverpool sunt foc şi pară pe Luis Suarez, după ce atacantul uruguayan a înscris împotriva fostei formaţii şi a avut un comportament catalogat de "cormorani" drept lipsit de respect faţă de echipa unde a evoluat între 2011 şi 2014.

Suarez a celebrat ostentativ golul marcat în minutul 26 şi a avut mai multe clinciuri cu jucătorii lui Liverpool, cel mai înseamnat chiar înainte de pauză, după un duel cu fundaşul Andy Robertson. Scoţianul a părut să-l lovească cu cotul pe Suarez în prelungirile primei reprize, iar atacantul Barcelonei a reacţionat nervos (VIDEO JOS).



Suarez nu s-a rezumat însă la dialogul avut chiar pe gazon şi l-a "băgat în şedinţă" pe Robertson şi în drumul spre vestiare, chiar pe tunel. Dezvăluirea a fost făcută de fostul atacant al "cormoranilor" Michael Owen, prezent în zona respectivă.

VIDEO REZUMAT | Barcelona - Liverpool 3-0

"A fost ceva vâlvă şi în drumul spre vestiare, pe tunel, la pauză! Suarez l-a confruntat pe Robertson, continuând ciondăneala din prima repriză", a spus Owen, în prezent analist TV.

 

 

 

Afla mai multe despre: suarezrobertson 

viewscnt
Articole similare