Experiențe împreună.
You are here:

Scandal MONSTRU cu Gabi Enache. Fostul jucător de la FCSB e în culmea disperării. A comis o gafă uriaşă, iar acum e pus la plată: "E dator!"

Scandal MONSTRU cu Gabi Enache. Fostul jucător de la FCSB e în culmea disperării. A comis o gafă uriaşă, iar acum e pus la plată: "E dator!"

FCSB

Comentarii

Revenit în Liga I, la Astra Giurgiu, Gabi Enache n-are parte de prea multă linişte. Fostul fotbalist de la FCSB este implicat într-un proces extrem de dificil, care îl va obliga să bage mâna adânc în buzunar.

Enache a semnat, săptămâna trecută, un contract pe două sezoane cu Astra Giurgiu, echipă pentru care a mai evoluat între 2012 şi 2016. Revenit în ţară, fundaşul dreapta a primit o veste extrem de proastă. Fosta soţie a fotbalistului, Mădălina, de care a divorţat în 2017, l-a chemat în instanţă pe Gabi Enache, totul din cauza pensiei alimentare.

Cei doi au împreună o fetiţă, rămasă în custodia mamei, şi, conform declaraţiilor Mădălinei, fotbalistul nu i-ar mai fi plătit pensia alimentară copilului de foarte multe luni. Potrivit cancan.ro, Mădălina a solicitat în instanţa executarea silită a lui Gabi Enache, iar acum jucătorul Astrei trebuie să plătească suma de 100 de mii de lei, aproximativ 21 de mii de euro.

“Gabi a plătit doar câteva luni nişte bani, o sumă modică, nu cât trebuia să plătească şi cam atât. Din păcate, nu exista o comunicare foarte bună între ei pe partea aceasta financiară, iar Mădălina a decis să îi deschidă proces de executare silită.

Este dator cu aproape un miliard de lei vechi (100.000 RON – n.r.), pensia retroactiv, fără cheltuielile de judecată şi executare, la care se adaugă şi ce a încasat în 2019“, au declarat sursele cancan.ro.

Becali a zis că dă lovitura. FCSB a renunţat rapid la Enache

Gabi Enache a impresionat la Astra Giurgiu, apoi, în iarna lui 2016, a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a plătit 500 de mii de euro pentru serviciile sale. Fundaşul dreapta n-a rezistat decât doi ani în tricoul roş-albaştrilor, iar după nenumărate critici venite din partea patronului şi din partea suporterilor, Enache a decis să părăsească Liga I.

A semnat cu Rubin Kazan, însă nu s-a acomodat nici în Rusia. După o nouă încercare eşuată de a se impune la Partizan Belgrad, fundaşul a revenit în Liga I, la Dunărea Călăraşi, în iarna acestui an, iar acum a fost luat de Dan Alexa la Astra Giurgiu.

viewscnt
Articole similare