Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru în L2 I Jucătorii au fost ameniţaţi cu moartea de preşedintele clubului: "O să vă distrug. Aţi ajuns voi să faceţi figuri!"

Scandal monstru în L2 I Jucătorii au fost ameniţaţi cu moartea de preşedintele clubului: "O să vă distrug. Aţi ajuns voi să faceţi figuri!"

Liga 2

Comentarii

Denis Ispas şi Georgian Honciu au intrat în ultimele şase luni de contract cu Târgovişte şi ar vrea să plece de la echipă. Pe numele acestora există deja o ofertă concretă de la Dunărea Călăraşi, principala contracandită pentru promovarea în Liga 1.

Cei doi jucători au vrut să-i anunţe pe şefii echipei, iar preşedintele Marcel Ghergu care este şi membru CEx al Federaţiei Române de Fotbal a făcut o adevărată criză de nervi. "I-a ameninţat cu moartea pe cei doi: «O să vă fac viaţa un calvar! O să vedeţi voi cine sunt eu în oraşul ăsta! O să aveţi viaţa grea de tot cu mine. Vă omor pe amândoi! O să vă distrug. Aţi ajuns voi să faceţi figuri şi să plecaţi când vreţi voi?! Cine sunteţi voi mă să faceţi fiţe şi figuri?! De mâine numai pe câmp vă antrenaţi, aţi terminat-o cu mine!»", ar fi spus Ghergu conform GSP.

Fotbaliştii au fost excluşi din lot şi se pregătesc pe-un teren ruşinos fără antrenor sau preparator aşa cum prevede regulamentul. "De aproape o săptămână mă pregătesc separat. A fost decizia conducerii, pentru că nu am vrut să-mi prelungesc contractul. Aşa sunt practicile la această echipă şi aşa sunt oamenii obişnuiţi să se comporte cu jucătorii vechi. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să plec cât mai departe de Târgovişte", a declarat Denis Ispas, potrivit dbonline.ro.

Ghergu a comentat: "Din punctul meu de vedere, cei care au purtat tratative cu contracandidata noastră la promovare nu mai au ce să caute în vestiar. Pe cei care continuă aici îi unesc toate aceste lucruri care se întâmplă".

Afla mai multe despre: targovistecalarasiscandalmarcel gherguamenintarimoarteprobleme 

viewscnt
Articole similare