Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru în Turcia! Se cere pedeapsa cu închisoarea pentru preşedintele lui Fenerbahce

Scandal monstru în Turcia! Se cere pedeapsa cu închisoarea pentru preşedintele lui Fenerbahce
Comentarii

E scandal mare în Turcia, acolo unde preşedintele clubului Fenerbahce s-ar putea alege cu o pedeapsă dură în urma unui conflict care a avut loc la un meci de baschet.

Procurorii turci cer ca preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, să primească o pedeapsă de patru luni până la un an de închisoare, după incidente care au avut loc în luna mai, la un meci de baschet, informează cotidianul Milliyet. Yildirim este acuzat de vătămare corporală.

La 7 mai, Aziz Yildirim l-a lovit pe conducătorul grupării rivale, Yakın Doğu Üniversitesi, Işık Eyigüngör, înaintea unui meci de baschet feminin între echipele celor două cluburi. În tribuna oficială au avut loc altercaţii între mai mulţi reprezentanţi ai celor două grupări, iar după meci Eyigüngör a depus plângere la poliţie.

Potrivit martorilor, Yildirim a venit la sala în care urma să aibă loc meciul cu puţin înainte de start, însoţit de încă doi oficiali ai clubului Fenerbahce. Işık Eyigüngör, fost oficial al Fenerbahce, a fost lovit de Yildirim la scurt timp după sosirea acestuia, iar apoi a avut loc o busculadă între conducători ai celor două grupări.

  • După meci, Aziz Yildirim s-a plâns de politica de transferuri a Yakın Doğu Üniversitesi şi că Eyigüngör a defăimat clubul Fenerbahce în ultima perioadă. El a mai menţionat că deşi sala în care s-a disputat partida, folosită pentru meciurile de pe teren propriu ale Yakın Doğu Üniversitesi, a fost construită de conducerea Fenerbahce, la sosirea la sală lui şi celorlalţi oficiali nu li s-a arătat respectul de a fi întâmpinaţi.

La rândul său, Işık Eyigündör a declarat că Yildirim l-a lovit brusc, fără motiv. "Am venit la tribuna oficială ca să îl întâmpin. Din senin, când i-am întins mâna m-a lovit cu pumnul", a explicat el.

Cei doi au refuzat o înţelegere amiabilă în acest caz.

Afla mai multe despre: presedintefenerbahcebaschetscandalaziz yildirim 

viewscnt
Articole similare