Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal MONSTRU în vestiarul Universităţii Craiova. Victor Piţurcă, umilit de Pigliacelli şi de Kelic: "Trădător mizerabil!"

Scandal MONSTRU în vestiarul Universităţii Craiova. Victor Piţurcă, umilit de Pigliacelli şi de Kelic: "Trădător mizerabil!"
Comentarii

Plecarea lui Victor Piţurcă a fost pe placul lui Mirko Pigliacelli, care nu s-a ferit să-şi exprime bucuria după demiterea antrenorului. Portarul italian a fost amendat în nenumărate rânduri de fostul selecţioner, iar acum fanii Universităţii Craiova au dezvăluit mai multe episoade controversate care au avut loc între cei doi.

Plecarea lui Victor Piţurcă nu-i asigură lui Mirko Pigliacelli postul de titular în poarta Universităţii Craiova, acum, portarul italian intrând în colimatorul fanilor echipei. Nemulţumiţi de atitudinea fotbalistului, suporterii din Peluza Nord au dat publicităţii un comunicat în care au dezvăluit câteva episoade tensionate care au avut loc între Victor Piţurcă şi Mirko Pigliacelli.

Piţurcă şi Pigliacelli, scandal la antrenamentele Universităţii Craiova. Fanii au dezvăluit totul

"In urma evenimentelor din ultimele zile, Peluza Nord Craiova considera ca anumite aspecte din viata echipei trebuie aduse la cunostinta opiniei publice, pentru ca toti suporterii sa stie motivele (sau macar o parte din ele) pentru care vom actiona in consecinta.

Nu avem niciun fel de interes ascuns, am fost mereu transparenti si tot ceea ce dorim este binele echipei pe care o iubim si ca Stiinta noastra sa faca performanta, bucurand milioanele de suporteri alb-albastri.

Va vom prezenta mai jos, in linii mari, cateva dintre evenimentele care stim ca s-au intamplat, din surse multiple si diferite, mentionand ca niciuna nu este fostul antrenor al echipei noastre, Victor Piturca:

1.
Portarul Mirko Pigliacelli, jucator sub contract cu Universitatea Craiova si platit de acest club:
- la unul dintre antrenamente, primind de la oamenii din staff-ul tehnic o vesta in culoarea diferita de cea a echipei titularilor, a considerat normal sa arunce vesta si sa paraseasca antrenamentul, deorece "el nu accepta sa fie rezerva!". 
Victor Piturca nefiind de fata la acest episod, mai multe persoane din staff au incercat inclusiv sa il convinga sa revina pe teren si apoi l-au acoperit in fata antrenorului, caruia i-au comunicat ca portarul a avut o problema fizica atunci cand acesta a observat lipsa lui Pigliacelli si a intrebat unde este.
In cele din urma totul s-a aflat si portarul a primit o amenda din partea antrenorului.

- acelasi Mirko Pigliacelli a gasit apoi de cuviinta sa ironizeze programul de pregatire facut de Victor Piturca, intreband ironic daca el poate sa vina cu nevasta in cantonament, pentru ca nu ii convine durata acestuia.

- primind o a doua amenda pentru atitudinea avuta fata de antrenor, domnul Pigliacelli a trecut la manevre de culise, incercand sa solidarizeze cu el alti jucatori importanti - si reusind cu cativa, pana la un punct, anume acela cand antrenorul a trebuit sa le comunice ca el e cel care decide cum trebuie pedepsit un comportament precum cel al italianului.

- Pigliacelli nu s-a oprit aici si a trimis mesaje pe facebook multora dintre suporteri (unele dintre ele ajungand in posesia noastra), in care acesta se victimiza si le cerea fanilor sa il sustina in "razboiul cu antrenorul".

- Refuzand sa mearga la echipa secunda, acolo unde fusese trimis de antrenor, desi el era sub contract si platit de Universitatea Craiova si trebuia sa respecte sarcinile sportive primite de la staff-ul tehnic al clubului care il plateste, Pigliacelli a plecat in Italia si a continuat de acolo tentativa de manipulare online a unora dintre suporteri.

- Felul in care a reactionat pe o retea de socializare, la doar cateva minute dupa ce Mihai Rotaru a dat OK-ul anuntului despartirii de antrenor pe pagina clubului, nu face decat sa confirme opinia noastra despre omul si profesionistul Pigliacelli. Un caracter urat, un om mic, fara nicio urma de profesionism, despre care nimeni nu poate garanta ca nu se va comporta in acelasi mod cu orice viitor antrenor, atunci cand nu ii vor conveni metodele de antrenament, programul conceput de acesta sau faptul ca ar putea fi si rezerva, nu doar titular.

In urma tuturor acestor evenimente, pe care Peluza Nord le cunostea dar pe care a evitat sa le faca publice pentru linistea din jurul echipei si pentru a evita ca presa avida de scandaluri sa profite de acest lucru, IL ANUNTAM PE Mirko Pigliacelli CA DIN ACEST MOMENT EL NU MAI ARE CE CAUTA LA UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Orice ocazie in care acest personaj va mai imbraca tricoul echipei noastre si va mai purta pe piept stema Stiintei este o jignire la adresa noastra, a celor care iubim neconditionat acest club si pentru care facem sacrificii enorme, iar daca va indrazni sa ne sfideze incercand sa mai intre pe teren, atat Mihai Rotaru cat si acest mercenar parsiv vor vedea consecintele.

2.
Acelasi lucru este valabil si pentru un alt tradator mizerabil, fundasul Renato Kelic, subiect pe care nu-l mai dezvoltam acum prea mult pentru ca a fost deja anuntata despartirea de el cu putin timp inaintea acestui comunicat.
Pe langa nenumaratele probleme disciplinare create staff-urilor tehnice si nu numai, croatul a avut si alte probleme de comportament pe care nu mai e cazul sa le facem publice acum si despre care a fost deja instiintata conducerea clubului.

Peluza Nord il atentioneaza pe Mihai Rotaru ca la Craiova nu mai e acceptata mediocritatea si ca pe suporterii Stiintei nu ii incanta cu nimic micile sau marile lui tunuri din vanzari de jucatori. Suporterii Universitatii Craiova merita mult mai mult, merita performanta si o echipa care sa lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi meritam un investitor care sa stie care e rolul lui in club, un antrenor cu personalitate, experienta si calitate, care sa nu stea drepti sau sa fie doar un breloc al finantatorului.

Il somam pe Mihai Rotaru sa numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova si sa inceteze sa se joace de-a gigi becali cu marionetele si sifoanele Corneliu Papura si Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge.

De asemenea, il anuntam pe Mihai Rotaru ca Gica Craioveanu va face in continuare parte din acest club si nimeni nu va putea sa il inlature pe omul Gica Craioveanu din inimile noastre, iar demisia acestuia nu va fi acceptata de Peluza Nord. Sa-i vedem pe cei care vor indrazni s-o accepte si sa-l dea la o parte pe cel al carui suflet e cel mai mare, care ne-a fost mereu alaturi, asumat si suferind atatea din partea cancerului acestui oras si a sectei lui" , se arată în comunicatul trimis de membrii Peluzei Nord.

Afla mai multe despre: pigliacellicraiova 

viewscnt
Articole similare