Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la CFR Cluj | ANAF a blocat conturile fotbaliştilor, iar Dan Petrescu e gata să demisioneze!

Scandal monstru la CFR Cluj | ANAF a blocat conturile fotbaliştilor, iar Dan Petrescu e gata să demisioneze!

CFR Cluj

Comentarii

Câştigătoare pentru al doilea an consecutiv a titlului, CFR stă pe un butoi de pulbere! Ultimul salariu plătit la CFR Cluj ar fi fost cel pe luna februarie. Pe martie şi aprilie sunt neachitate, iar cel din urmă termen scadent, amânarea amânării din partea clubului, a expirat pe 22 mai.

Surse apropiate jucătorilor citate de GSP susţin că înainte de partida cu Astra, de la Giurgiu, unde CFR a învins cu 5-1, “Dan Petrescu le-a spus băieţilor că îşi dă demisia dacă nu li se achită restanţele. A doua zi, a venit şi le-a cerut scuze, a zis că nu mai promite niciodată nimic, dar că îşi vor primi totuşi banii. Nici primele de joc nu s-au dat. Ultima primă plătită a fost cea din prima etapă a playoff- ului, 3-1 cu Sepsi”.
 
În plus, de câteva zile, jucătorii de la CFR au început să primească de la ANAF somaţii cu popriri pe conturi pentru neplata contribuţiilor către stat (impozite, pensie şi sănătate) din perioada ianuarie-martie 2019. Conform sursei citate, fotbaliştii de la CFR nu şi-ar fi încasat încă nici prima de calificare în play-off-ul Europa League, 2.000 de euro, în urma dublei victorii cu armenii de la Alaşkert (2-0 în deplasare, 5-0 acasă), din august 2018!

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare