Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la finalul meciului Bolivia - Argentina. Messi a înjurat ca la uşa cortului: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule” | FOTO & VIDEO

Scandal monstru la finalul meciului Bolivia - Argentina. Messi a înjurat ca la uşa cortului: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule” | FOTO & VIDEOgalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Final cu scântei între Bolivia şi Argentina. „Pumele” au câştigat în premieră în ultimii 15 ani la La Paz, dar Lionel Messi a avut un conflict cu Marcelo Martins şi l-a jignit pe preparatorul fizic al gazdelor: „De ce faci scandal, prostule? Nu mă enerva!”.

Pentru Messi, Bolivia era un adversar de coşmar. Superstarul Barcelonei jucase de două ori la 3600 de metri, pe stadionul din La Paz, şi nu câştigase niciodată. Umilit în 2009, scor 1-6, când selecţioner era Maradona, sextuplul Balon de Aur  nu şi-a putut revanşa în 2013, confruntarea terminându-se cu scorul de 1-1. Cu Messi integralist, Argentina a reuşit de această dată să se impună cu scorul de 2-1, prima victorie în Bolivia din 2005 încoace.

Messi, scos din sărite: „Idiotule! Şase aţi luat!”

Finalul confruntării din preliminariile Campionatului Mondial a fost însă incandescent. Căpitanul Boliviei, Marcelo Martins, l-a provocat pe Lionel Messi: „Idiotule! Şase aţi luat în 2009”. A urmat apoi un meleu, cu fotbaliştii şi staff-urile celor două naţionale îmbrâncindu-se pe teren. Arbitrul a împărţit cartonaşe galbene în stânga şi în dreapta, dar scandalul nu s-a terminat.

Preparatorul fizic al gazdelor şi argentinian la origine, Lucas Nava, l-a jignit şi el pe Leo Messi. Căpitanul Argentinei nu s-a mai putut abţine şi şi-a înjurat adversarul: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule. Ce-i în neregulă cu tine, cheliosule? De ce provoci scandal, prostule? Nu mă enerva! De când stăteai pe bancă doar asta ai încercat să faci”.

„Dă-i o palmă pe chelie, frate!”

Spiritele s-au calomat în cele din urmă, iar fotbaliştii au mers la vestiare. Accidentat, Kun Aguero a privit meciul la televizor şi a postat pe InstaStory conflictul dintre Messi şi Lucas Nava, cu mesajul „Dă-i o palmă pe chelie, frate”.

.

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare