Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal MONSTRU la Real Madrid: ”Vine Hazard, tu trebuie să pleci!”. Un titular e forţat să plece de Florentino Perez. Suma uriaşă solicitată de madrileni

Scandal MONSTRU la Real Madrid: ”Vine Hazard, tu trebuie să pleci!”. Un titular e forţat să plece de Florentino Perez. Suma uriaşă solicitată de madrilenigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a anunţat oficial pe Luka Jovic, cel care reprezintă prima lovitură mare a campaniei de transferuri. Probabil că în câteva zile, Eden Hazard va fi anunţat oficial şi el de către gruparea blanco

Dar, lucrurile nu sunt atât de simple pentru preşedintele ”albilor”. Presa spaniolă scrie că Real Madrid este obligată să şi vândă anumiţi jucători. În primul rând pentru a nu încălca regula Fair Play-ului Financiar. În al doilea rând pentru a diminua masa salarială şi a-i facilita misiunea antrenorului care s-ar trezi cu prea multe opţiuni.

Sergio Ramos a încercat să intervină şi să medieze conflictul

”Hazard vine la noi, dar tu trebuie să pleci” au fost cuvintele lui Zinedine Zidane, la finalul sezonului. I-au fost adresate lui Isco Alarcon, susţine Diario Gol şi au declanşat un scandal intern, în care s-ar fi implicat şi Sergio Ramos.

Căpitanul ar fi încercat să-l convingă pe Zidane să nu renunţe la Isco, unul dintre apropiaţii săi şi un fotbalist pe care îl consideră extrem de talentat şi ”recuperabil”. Zidane a fost tranşant: ”Nu mă interesează”. Problema francezului cu Isco se pare că nu ar fi legată de calitatea fotbalistului ci de nivelul său de implicare şi devotament.

Isco are oferte, dar Real cere foarte mulţi bani pentru el

Bayern Munchen a fost prima echipă care s-a arătat interesată de el. Bavarezii ar fi fost dispuşi să ofere 70 de milioane pentru Isco, o ofertă de care Real Madrid nici nu a vrut să audă.

Cristiano Ronaldo l-ar dori şi el la Juventus, dar torinezii aşteaptă venirea lui Sarri pentru a deschide discuţiile: ”Nu vorbim nici de Isco, nici de Marcelo. Să aşteptăm numirea noului antrenor” a mărturisit Fabio Paratici.

În fine, Manchester City ar fi şi ea interesată de fotbalistul spaniol. Guardiola îl admiră, iar admiraţia pare reciprocă. City a dat uşor înapoi când a aflat prenteţiile madrilenilor: 100 de milioane de euro fără bonusuri!

Situaţia lui Isco pare incertă. Real Madrid îl plăteşte cu 7 milioane de euro pe sezon, iar Florentino Perez ar putea fi ultimul care să medieze conflictul. Zidane însă i-a ales pe Hazard şi Asensio şi vrea să scape de el. Pare linişte la Madrid, dar spaniolii sunt siguri că vestiarul blanco stă pe un butoi cu pulbere.

 

Afla mai multe despre: florentino pereziscohazardzidane 

viewscnt
Articole similare