Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru la Roma după ce Totti şi-a anunţat plecarea: "Acesta nu este clubul la care am crescut eu" Suporterii ameninţă cu proteste

Scandal monstru la Roma după ce Totti şi-a anunţat plecarea: "Acesta nu este clubul la care am crescut eu"  Suporterii ameninţă cu proteste

Serie A

Comentarii

Francesco Totti a organizat luni o conferinţă de presă în care şi-a făcut publică demisia din postul de director al clubului roman.

Totti îi reproşează actualei conduceri că nu a fost implicat în niciun proiect important la club de când a trecut la munca de birou. Legenda Romei i-a avut alături pe câţiva dintre foştii săi colegi din perioada în care a fost jucător. Aquilani şi Candela au fost prezenţi în sala în care Francesco a făcut anunţul care i-a întristat pe suporteri.

300 de jurnalişti au asistat la evenimentul care ar putea declanşa un scandal uriaş. Suporterii romani şi aşa sunt iritaţi după ce în urmă cu o lună căpitanul De Rossi şi-a anunţat şi el plecarea acuzând şefii clubului că nu i-au făcut o propunere de reînnoire a angajamentului care expira în această vară. Totti îşi abandonează clubul de suflet după 30 de ani petrecuţi la Roma ca junior şi senior al trupei giallo-rossa.

Afla mai multe despre: tottide rossias romascandaldemisie,  

viewscnt
Articole similare