Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal pe aeroport | Jucătorii celor de la FC Voluntari au plecat în stagiul de pregătire din Slovenia, dar fără antrenori!

Scandal pe aeroport | Jucătorii celor de la FC Voluntari au plecat în stagiul de pregătire din Slovenia, dar fără antrenori!

FC Voluntari

Comentarii

La ora 5:30, în această dimineaţă, la Terminalul Plecări, şi-au făcut apariţia, conform contractului Victor Naicu, antrenorul principal în acte al echipei, şi secundul Daniel Florea. Cei doi s-au prezentat la aeroport să plece cu echipa în cantonament, fiind încă angajaţi ai clubului, dar pe numele acestora nu existau bilete de îmbarcare.

Conform GSP.RO, pe numele lor nu există bilete pentru avionul care duce echipa în Slovenia. "Cum nu există dacă noi avem contracte şi suntem antrenorii echipei?", l-au întrebat cei doi pe  Cernat. "Nu ştiu, nu ştiu, conducerea ştie", a venit scurt răspunsul fostului fotbalist.

Naicu şi Florea mai au un an de contract cu echipa din Voluntari, iar cei doi nu sunt dispuşi să demisioneze! Mai mult, celor doi nu li se reziliază contractele pentru că şefii ar trebuie să le achite despăgubiri importante.

Conducerea ilfovenilor le-a spus celor doi că noul manager general, Ioan Andone, le va delega noi atribuţii. Din informaţiile pe care GSP.RO le are în acest moment, primarul Florentin Pandele, influenţat de omul său de la echipă, Robert Frunză, preşedintele Consiliului de Administraţie, face tot ce poate să scape de staff-ul lui Mutu, mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: fc voluntariaeroportscandalproblemecantonament 

viewscnt
Articole similare