Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal pe Bernabeu! Debutul slab de sezon al Realului atrage reacţii incredibile: "Real Madrid este mai important decât naşterea unui copil"

Scandal pe Bernabeu! Debutul slab de sezon al Realului atrage reacţii incredibile: "Real Madrid este mai important decât naşterea unui copil"

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard nu a făcut parte din lotul Realului pentru partida de la Mallorca (0-1) pentru ca i s-a născut al patrulea copil.

Momentul de fericire din viaţa fotbalistului belgian pare umbrit de reacţiile presei spaniole.

Jurnalistul Alfredo Duro (foto sus) a avut o reacţie incredibila sâmbătă seara, după ce Real Madrid a pierdut la Palma de Mallorca, scor 0-1. Acesta l-a atacat pe starul belgian, pentru care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro în vară: "Real Madrid este mult mai important decât un copil! Dacă Eden Hazard nu ştia asta, trebuie să ştie asta de aici încolo. Dar e târziu..." a reacţionat Duro.

Hazard nu a fost menajat nici de alţi jurnalişti spanioli, la finalul unui meci slab făcut de gruparea blanco. Real Madrid a coborât pe locul 2 în campionat cu 18 puncte, unul mai puţin decât FC Barcelona. A fost prima înfrângere a madrilenilor în La Liga în actualul sezon, iar la mijlocul săptămânii, Zidane şi compania au un meci foarte greu în UEFA Champions League la Istanbul, contra lui Galatasaray.

Real Madrid are un singur punct în grupă după primele două meciuri. Jocul Galatasaray - Real Madrid va fi transmis de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eden hazardalfredo duro 

viewscnt
Articole similare