Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal sexual uriaş în Marea Britanie. Nume grele apar în dosar, printre care şi al unui membru al Casei Regale

Scandal sexual uriaş în Marea Britanie. Nume grele apar în dosar, printre care şi al unui membru al Casei Regalegalerie foto

Diverse

Comentarii

Lumea sportului este lovită de un nou scandal sexual. Presa din Mare Britanie scrie că Prinţul Andrew a folosit o fată minoră, pe nume Virginia Roberts, pentru a întreţine relaţii intime cu oameni de afaceri de afaceri personalităţi, printre care şi Ronaldo Luiz Nazario de Lima şi fostul patron al F1, Flavio Briatore.

În presa din Marea Britanie au apărut poze din 2001, de pe vremea când Virginia Roberts avea doar 17 ani. În una dintre aceste fotografii, femeia apare alături chiar de Prinţul Andrew, la petrecerea fostului său prieten, Jeffrey Epstein. Decedat pe 10 august 2019, Epstein a fost trimis la închisoare timp de 13 luni, în 2008, după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată.

În câteva dintre fotografii, Virginia Roberts apare alături de fostul patron al Formulei 1, Flavio Briatore şi de iubia acestuia de la acea vreme, Naomi Campbell. Pe lista posibilelor vedetă care ar fi trecut prin patul minorei Virginia Roberts apare şi numele fostului Balon de Aur, Ronaldo Luiz Nazario de Lima. 

În urmă cu două săptămâni, chiar înainte de  muri, acesta a ajuns din nou în arest după ce a fost găsit vinovat de hărţuire sexuală şi trafic cu minore. Înainte de a fi condamnat, fostul afacerist era prieten şi cu oamenii precum Donald Trump, Bill Clinton, Chris Tucker, Kevin Spacey, Larry Summers şi Mort Zuckerman.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: flavio briatoreronaldonaomi campbell 

viewscnt
Articole similare