Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL URIAŞ | Băcilă îl distruge pe Gardoş: "Mi-a nenorocit cariera! A intrat ca un ţăran de la judeţ care nu a avut creier!"

SCANDAL URIAŞ | Băcilă îl distruge pe Gardoş: "Mi-a nenorocit cariera! A intrat ca un ţăran de la judeţ care nu a avut creier!"

Fotbal intern

Comentarii

Pe 19 septembrie 2011, într-un meci FCSB - Pandurii 1-2, Cosmin Băcilă a suferit o accidentare cumplită după o intrare necumpătată a lui Florin Gardoş.

"Şi acum plâng de ciudă din cauza ghinionului pe care l-am avut. Mă doare sufletul când mă uit la foştii mei colegi de la Pandurii, Nistor, Pintilii, Chiricheş, Răduţ, dar şi alţi jucători. Acest Florin Gardoş mi-a nenorocit cariera şi pot să vă spun că este un nesimţit cât el de mare. Nu am văzut în viaţa mea atâta nesimţire la cineva. Acest fotbalist cu o faţă de copil nevinovat m-a nenorocit.
 
A venit o singură dată la mine la spital, în urmă cu şapte ani, atunci cînd mi-a rupt piciorul, iar din ziua aia nu l-am mai văzut la faţă şi nu mi-a dat nici măcar un telefon ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva. Pur şi simplu l-a durut în dos de mine. A intrat la mine, la faza aia, atunci cînd mi-a rupt piciorul, exact ca un ţăran care joacă la judeţ. Nu a avut creier deloc. Vă mai spun încă o dată că a gândit exact ca un ţăran care juca pe la judeţ: ori eu ori mingea. Aşa joacă aia pe la ţară", a mărturisit Băcilă pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: scandalacuzeproblemebacilagardostaran 

viewscnt
Articole similare