Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş! Femeia din staff-ul lui Celtic, mesaj grobian pentru fanii adverşi: "**** în huni!". Clubul a deschis o anchetă

Scandal uriaş! Femeia din staff-ul lui Celtic, mesaj grobian pentru fanii adverşi: "**** în huni!". Clubul a deschis o anchetăgalerie foto
Comentarii

Clubul Celtic a fost implicat într-un scandal în Scoţia din cauza fizioterapeutului Caitlin Brown, care a publicat o poză pe reţelele de socializare, urmată de un mesaj controversat.

Imediat după ce a câştigat Cupa Ligii Scoţiei în faţa rivalei Rangers, fizioterapeutul echipei feminine a lui Celtic, Caitlyn Brown, a publicat o poză în care ţine trofeul, dar mesajul a fost unul deplasat: "**** în huni!". 

Totuşi, imaginea a fost ştearsă de Facebook, din cauza mesajului agresiv al femeii, dar aceasta a republicat-o cu un mesaj diferit. Cuvântul "hun" e folosit de fanii lui Celtic ca jignire la adresa rivalilor de la Rangers.

Celtic s-a autosesizat şi a deschis o anchetă internă în privinţa fizioterapeutului echipei feminin, care acum riscă să fie dat afară. 

După ce scandalul a luat ampoare, contul de Facebook al lui Caitlin Brown a fost dezactivat. 

Afla mai multe despre: celticcaitlyn brownceltic rangers 

viewscnt
Articole similare