Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în Croaţia. Un jucător este acuzat că s-a dat lovit pentru meciul Hajduk Split - FCSB: ”Ne-a zis înaintea partidei”

Scandal uriaş în Croaţia. Un jucător este acuzat că s-a dat lovit pentru meciul Hajduk Split - FCSB: ”Ne-a zis înaintea partidei”

UEFA Europa League

Comentarii

Jasmin Huljaj, preşedintele lui Hajduk Split, îl acuză pe căpitanul Zoran Nizic că s-a dat lovit înaintea meciurilor cu FCSB, din turul III al Europa League. Fundaşul de 28 de ani mai are un an de contract şi îşi forţează plecarea de la Hajduk.

Apele sunt în continuare agitate la Hajduk, după ce echipa croată a fost eliminată din turul III al Ligii Europa. În week-end, pe fondul atmosferei tensionate, Hajduk a pierdut şi cu nou-promovata Gorica, scor 0-2, chiar pe teren propriu. Atunci, ultraşii lui Hajduk i-au atacat pe jucători cu torţe şi fumigene, în momentul în care cei din urmă au mers să salute galeria.

Acum, preşedintele Jasmin Huljaj face o declaraţie care naşte şi mai multă nemulţumire la Hajduk. Este vorba despre Zoran Nizic, căpitanul lui Hajduk. Fundaşul central de 28 de ani este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Hajduk, dar nu a jucat, pe motiv că este accidentat.

Jasmin Huljaj îl acuză însă că Nizic s-a dat accidentat şi a lăsat echipa la greu, deoarece îşi forţează plecarea de la Hajduk Split. Nici mai are un an de contract cu echipa croată şi a refuzat să semneze prelungirea:



”Am încercat să-l păstrăm şi să-l motivăm, oferindu-i condiţii financiare de două ori mai bune decât în actualul contract, dar el a considerat că nu este suficient [...] El a comunicat că nu poate să joace. Toate acestea s-au întâmplat înainte de primul meci cu FCSB. La întâlnirea de dinaintea partidei, în vestiar, el a spus în faţa tuturor jucătorilor, antrenorilor, preşedintelui şi directorului sportiv că nu se simte pregătit şi să conducă echipa cu FCSB. Asta în ciuda faptului că s-a antrenat normal [...] Hajduk are nevoie în acest moment de jucători care sunt dispuşi să dea 100% pentru club, nu de jucători care-şi urmăresc interesele lor meschine”, a fost declaraţia făcută de Jasmin Huljaj, citat de slobodnadalmacija.hr.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbhajduk splitzoran nizic 

viewscnt
Articole similare